В уявленнях більшості різниця між чоловіком і жінкою вбачається тільки в фізіології. Мовляв, найголовніше, тут: щоб чоловік і жінка збіглися як ключ і замок, і все буде у них, в плані сексуального життя і відносин, прекрасно.

При такому підході, ігноруються абсолютно очевидні і всім видимі речі.

Наприклад, що природні завдання в сексі у чоловіків і жінок АБСОЛЮТНО різні, і вони, при цьому, визначаються не розумом і не почуттями чоловіків і жінок, а їх Основними інстинктами.

Основний інстинкт - програма статевих рефлексів, є і працює на рівні підсвідомості у жінок і чоловіків. АЛЕ, вони ж, ці інстинкти, у чоловіків і жінок різні.

Є природна мета жінки: народити найбільш життєздатну дитину, а є мета чоловіка: наплодити якомога більше дітей від різних жінок.

Хіба це не очевидно різні цілі? А ці різні цілі, так само очевидно, визначають і різний підхід у відносинах між чоловіком і жінкою і породжують розуміння або нерозуміння між чоловіком і жінкою.

Констатуєм факт, що всякі гендерні відносини базуються, насамперед, на статевих інстинктах, бо, вони, будучи основними в тваринної сутності людини, і визначають ці відносини.

Не будь статевих інстинктів, так і не було б ніяких відмінностей між чоловіками і жінками, притому ніде і ні в чому - люди були б, просто, одностатевими воно.



pic

Сексуальні стосунки - основні і головні у відносинах між чоловіком і жінкою, розуміємо ми це чи ні - це об'єктивний фактор життя чоловіків і жінок.

Наприклад, жінка скаржиться, що чоловік, окрім як в ліжку, не заможний як партнер по життю, як чоловік. Ну, так в чому причина-то?

Вона знайшла собі чисто сексуального партнера, завдання якого займатися з нею сексом, - далі його відносини з нею не поширюються. Це їй потрібно народжувати і ростити дітей, а йому треба бігти далі, до наступної сексуальної партнерці - виконувати свою всесвітню місію запліднення жінок.

Тобто, хочете чоловіка? - Так не шукайте його серед мачо. А шукайте його серед чоловіків, які не тільки «зроблять дитини», а й будинок для нього побудують, і годувати будуть і виховувати.

Або, чоловік дивується, чому від нього, - всього такого позитивного, дружина, теж, не менш позитивна, при нагоді норовить сходити наліво?

А невтямки їм обом, що Основний інстинкт цієї жінки, на рівні підсвідомості, буквально штовхає її на пошуки СВОГО чоловіка, від якого, це її вселенська місія, їй треба народити дитину.

А що вже говорити про нерозуміння між чоловіками і жінками в ліжку ?! Ну, якщо чоловік і жінка не розуміють різниці своїх цілей, лягаючи в неї, як може бути інакше !?

Чоловікові важливий сам процес, а жінці важливий результат. Ось, не розуміючи цього, жінка не хоче сприяти сексуальному процесу чоловіка, а чоловік ображається, «чому вона не кінчає?», Адже, - нам, вірніше мені, було так добре!

Йому добре, а вона змушена ЛИШЕ зображати своє задоволення, тому що їй добре, лише тільки тоді, коли велика ймовірність завагітніти, і завагітніти саме від бажаного чоловіка.

Вона-то цього може не розуміти, а ось організм розуміє, ведений Основним інстинктом, - викидаючи або НЕ викидаючи в кров жінки статеві гормони сексуального бажання і щастя.

Ось і вивчають, обидва, Камасутру, і дивляться порно і глянці з порадами, як поліпшити секс, або біжать наліво.

А проблеми-то, в їх сексуальному житті, з однієї єдиної причини: нерозуміння різниці цілей чоловіка і жінки в їх сексуальних відносинах.



pic

Бажаю Вам в житті ОРГАЗМУ у всіх починнях!!!