Східним красуням з дитинства прививали любов до себе, та розповідали справжні рецепти краси. Головним джерелом вроди на Сході, вважали, природні компоненти - квіти та трави. За допомогою секретів природи східні діви удосконалювали та підтримували свій зовнішній вигляд.

Волосся

Східні дівчата не люблять хімічних барвників. Саме тому їх волосся густе та блискуче. Такий природний барвник як хна дбайливо і акуратно зафарбовує природний колір волосся. До речі, для зміцнення волосся східні красуні користуються не бальзамами і масками, а звичайним кефіром. Потрібно нанести трохи кефіру на волосся та дати йому вбратися. Для швидкого росту волосся та блиску, східні жінки використовують маски з рослинних олій – оливкової, персикового, авокадо, реп'яхової і кукурудзяної.



pic

Шкіра

Здоровий спосіб життя, правильне харчування та відсутність поганих звичок, ось, мабуть, головне правило в прагненні до чистої та еластичній шкірі. Однак навіть за природною красою потрібен догляд та підживлення, тому жінки Сходу, як і багато інших, у своєму прагненні до досконалості використовують маски, ванночки та скраби, засновані на природних компонентах. Що ж стосується гладкою і шовковистою шкіри, то східні красуні використовуючи актуальну на сьогоднішній день методику шугарінга, видаляли зі свого тіла всі небажані волоски. Розтоплений цукор, настільки ефективно видаляє всю рослинність з шкіри, що цей метод взяли собі на озброєння сучасні косметологи.



pic

Лице

Скідні жінки використовували так званий рожевий лосьйон проти зморшок. Рецепт зберігся і до сьогодні: розім'яти два авокадо, додати пелюстки двох квіток білої лілії і чотири великих квітки рожевої троянди. Залити спиртом і залишити на три тижні, потім процідити. При використанні розбавляти: до півсклянки настою додати півсклянки фільтрованої води, по 1 ст. л. гліцерину і лимонного соку. Чудово зволожує і живить шкіру, перешкоджає процесу зневоднення шкіри обличчя – отже, утворенню передчасних зморшок. Сік лимона відбілює шкіру і насичує її вітаміном С.



pic

Тіло

Основним секретом довголіття і молодості є здоровий спосіб життя. Тобто, відмова від шкідливих звичок, повноцінне харчування, здоровий нормальний сон. Жінки Сходу не дотримуються різних дієт. Їжу вони готують самі, не використовують напівфабрикати і перероблену їжу, тільки натуральні м'ясо, овочі, злаки і фрукти. Їдять повільно, не поспішаючи, смакуючи кожен шматочок. Таке харчування дозволяє зберегти фігуру на довгі роки, а також мати хороше здоров'я та настрій.



pic