Команда до чемпіонату України у другій лізі та до матчів кубку готується у Вижниці Чернівецької області. Триватиме збір до кінця цього тижня.

На перший тренувальний збір рівненська футбольна команда "Верес" відправилася зі стадіону "Авангард". До старту нового сезону, який запланований на 22-е липня, рівняни готуються на Буковині. Триватиме збір до кінця тижня. Виконувач обов'язків головного тренера команди Микола Філін каже, часу залишилось зовсім мало, тому футболісти мусять викластись на повну, аби довести, що гідні грати за "Верес".

Участь у тренувальному зборі бере тридцять два футболіста, серед них і три голкіпера. За підсумком збору керівництво клубу планує підписати контракти принаймні з половиною з них. В той же час, до початку сезону у "Вересі" чекають на нові кадрові поповнення. Імен поки не називають, втім запевняють, що новачки матимуть досвід виступів на серйозному рівні. Поки-що у рівненському клубі награють тих виконавців, які присутні на зборі.

І вже свій перший контрольний поєдинок на зборах "Верес" зіграв. Рівне нська команда перемогла аутсайдерів Чернівецького обласного чемпіонату ФК "Путилу" з рахунком 2:0.