Зовнішній вигляд жінки відіграє, напевно, найважливішу роль в її образі. А щоб підтримувати бездоганний імідж з ранку до вечора, рекомендуємо мати при собі декілька помічників краси, які в будь-яку секунду підкоригують макіяж та освіжать колір обличчя.

1.Матуючі серветки

Перш за все, вони зможуть замінити пудру і приберуть жирний блиск зі шкіри. Матуючі серветки не займають багато місця в косметичці і дозволяють привести себе в порядок за лічені секунди.



pic

2.Блиск для губ та зволожуюча помада

Особливу увагу в літній період потрібно приділяти губам, щоб вони виглядали привабливо та спокусливо. Для уникнення лущення і тріщин на губах, радимо використовувати зволожуючу помаду або живильний бальзам з вітамінним комплексом.



pic

3.Термальна вода

Освіжитися протягом дня і зволожити шкіру допоможе термальна вода. Її можна наносити прямо на макіяж та зняти втому ввечері. Крім того, зручно носити з собою. Термальна вода, містить також кращі компоненти для оздоровлення шкіри.



pic

4.Мінеральна розсипчаста пудра

Варто наносити на обличчя мінеральну пудру перед тим, як ви виходите з дому. Також, з її допомогою можна замаскувати дрібні недоліки і освіжити обличчя під вечір.



pic