Весілля - важливий та відповідальний день. Щоб це свято було незабутнім та казковим, потрібно знайти професійного фотографа, креативного тамаду, розкішний кортеж, ефектно прикрасити місце святкування, не забути про коровай, а якщо на це все бракує часу, то й довіритись весільним організаторам. Ми вирішили зекономити Ваш час і підшукали найкращих професіоналів Рівного. Вам залишається лише обрати!

КОРОВАЙНИЙ ДІМ "МАРТ"

Весілля означає появу нової сімї, тому тут ніяк не обійтись без весільного короваю. Адже цей хліб є символом продовження роду, сімейної та родової єдності, щастя, здоров'я та благополуччя. Саме тому вибір короваю є надзвичайно важливим. Не знаєте чиїм рукам довірити випікання цього сакрального хліба? Довіртесь кондитерам-експертам з досвідом, чиї вироби цінують далеко за межами Рівного і навіть України. Короваї та торти підприємства "Коровайний дім "Март" відомі своїм смаком та вишуканістю у Бельгії, Білорусі, Німеччині, Польщі, Словаччині та Чехії. Кондитери підприємства Коровайний дім "Март" у Рівному поєднують старі бабусині традиції з сучасними тенденціями. Весільні короваї та тори випікають виключно з натуральних інгредієнтів. Випічка від Коровайного дому не лише смачна, а ще й дуже гарна, оскільки над її створенням працюють справжні дизайнери. Так, ваш коровай чи весільний торт можна оформити в українському стилі чи європейському стилі з різним оформленням - тістовим, білковим, мастичним. Кондитери можуть зробити одно- та багатоярусний торт, з фонтаном, підсвіткою та іншими декорами. За бажанням майстри індивідуально створять новий дизайн торту, який відповідатиме Вашим смакам і вимогам. Головне, що оздоба короваїв символізує щастя та добробут для молодої сім'ї. Окрім цього, для Вашого короваю та весільного торта у Коровайному домі "Март" допоможуть ефектно оформити спеціальний столик. Замовлення приймають на виготовлення тортів різної тематики, стилів, ваги та цінової категорії.

Контактна інформація: Рівне , вул. Шевченка, 9, (прод. ринок „Смачна зупинка”). Моб. тел. 0 (96) 333 19 95, 0 (362) 22 41 19. Рівне , перехрестя вул. Черняка та Шухевича (підз.перехід); проспект Миру, 15 ("Коровайна крамниця"). Тел. 0(67) 759 68 44. www.dim-mart.com.ua

ВЕСІЛЬНИЙ ФОТОГРАФ НИКОНЧУК СНІЖАНА

Весільний сезон у розпалі, тому знайти хорошого професіонала-фотографа стає дедалі важче. А хочете, щоб Ваше свято було в об'єктиві майстра фотосправи, в одного з кращих фотографів популярних весільних сайтів? Сніжана Никончук - це саме той фотограф, якого Ви шукаєте. Подумайте тільки, вона не лише професійно фотографує, а й отримує справжнє задоволення від процесу зйомки та від спілкування з молодятами. Мабуть, саме тому на фото емоції наречених такі справжні і щирі. Фотограф Сніжана Никончук втілить будь-які ідеї щодо весільної фотосесії, продумає креативну зйомку Вашої "Love Story", допоможе зафіксувати цінні моменти Вашого життя на довгі роки. Професійний фотограф Никончук Сніжана подбає, щоб ви були задоволені результатами її роботи - шикарними світлинами, якісними фотокнигами і навіть пережитою фотосесією. До кожного клієнта - індивідуальний підхід,а результат кожної зйомки - унікальні фото ніби зі сторінок глянцевих журналів. Весільні фотозйомки варіюються за різними ціновими пакетами. При замовленні фотопослуг надаються консультації стосовно організації свята.

Контактна інформація: м. Рівне , Тел.: (098) 929-77-94, vk.com/club63511044.

ВЕСІЛЬНИЙ ОРГАНІЗАТОР-КООРДИНАТОР ХРИСТИНА БОГОВІД

Весілля - це знаменний день у житті кожного. Втім, в сучасному ритмі життя не завжди є час приділити увагу підготовці. Щоб допомогти молодятам обрати все найкраще для їхнього свята варто прислухатись до думки незалежної персони. Христина Боговід - потрібний Вам експерт у весільних питаннях. При зустрічі з організатором Ви відразу узгоджуєте всі свої побажання стосовно Вашого весілля та можливості вашого бюджету. Весільний організатор-координатор Христина Боговід знає всі шпарини весільного бізнесу - хто найкраще співає, хто професійно зробить фото- та відеозйомки, де найгарніші запрошення, де найсмачніше готують, де найкраща зала для бенкету, як встигнути в один день на вінчання, до РАЦСу, на фотосесію, і щоб в цей час гості залишались задоволеними та не зголодніли. А ще порадить нареченим - де придбати красиву весільну сукню та елегантний чоловічий костюм, зробити якісний макіяж, стильну зачіску. Весільний організатор Христина Боговід подбає про те, щоб у вас і ваших гостей залишилися тільки приємні спогади про цей святковий день.

Контактна інформація: Тел.: 0680580512, 0633942601.

ВЕДУЧА ВАШОГО СВЯТА МАРІЯ САВЧУК

В день весілля наречені та їхні батьки хвилюються за кожну дрібничку і хочуть, щоб все пройшло на високому рівні. Та за всім досить важко вслідкувати, особливо за настроєм гостей. Спеціально для цього є помічник, який знає, як дати всьому раду - це ведуча весілля або ж її іще називають тамадою"Якщо чесно, саме слово "тамада" мені не до душі, оскільки підсвідомо виникає образ балакучої тітоньки з частушками і примітивними конкурсами. Моя програма весільного банкету істотно відрізняється від цього, тому я беру на себе позицію ведучої," - говорить професійна ведуча Марія Савчук, адже весілля не просто гучне гуляння, а й благородне свято. Тому й конкурсну програму підбираємо відповідно. Ведуча не має допустити вульгарності та кепкувань під час розваг, вже "традиційних" застарілих конкурсів. Саме Марія Савчук слідує власним весільним правилам, які ніколи не порушує: "не вбиратися як зірка естради, не міняти свої вбрання кілька разів за вечір, не виснажувати гостей безкінечним базіканням, не грати на баяні і не співати частівки". Робота Марії Савчук не просто професійна та доведена до автоматизму. Ця ведуча - по-справжньому закохана у свою роботу. Саме ця ведуча врахує всі Ваші побажання, запропонує власні креативні ідеї і зробить все можливе, щоб Ваше весілля ніколи не забули Ви на Ваші рідні.

Контактна інформація: м.Рівне , (096) 734-99-61, http://vk.com/id14971266. Skype: marysichka1987. Email: savchuk625918@mail.ru. Сайт: svadbanew.umi.ru

Wedding agency "Ваніль"

Розробка концепції та створення особливого стилю весілля, консультації щодо меню, організація розважальної програми, постановка весільного танцю, оформлення залу та організація виїзної церемонії... Перед молодятами постає стільки важливих і незрозумілих питань під час підготовки до їхнього свята. Та їх вирішення - не проблема, адже на ринку весільних послуг працюють професіонали Wedding agency "Ваніль". Команда Wedding agency "Ваніль" вже три роки ділиться своїми професійними навиками і секретами зі своїми клієнтами. Професіонали у підготовці весілля із задоволенням запропонують свій досвід та знання у сфері весільних послуг. Основний напрямок роботи – оформлення класичних і тематичних весіль. "Ваніль" - це молода та енергійна команда, яка прагне постійного розвитку. Вони є учасниками різних весільних конференцій та постійно вдосконалюють свою майстерність, навчаючись у професіоналів Києва та Львова. Їм цікаво створювати щось особливе та незвичайне, тому з радістю беруться за нові креативні ідеї, які готові втілювати в життя разом з вами. Команда агентства "Ваніль" візьме на себе всі клопоти з організації весілля, а нареченим залишається лише святкувати та насолоджуватись своїм святом.

Контактна інформація: м.Сарни, вул.Фідарова 57; м.Кузнецовськ, відділ GRAND базару; м.Київ, вул. Саксаганського 30Б, оф.11. Тел.: 0988134098, 0964898746-флорист. Сайт: vanil.rv.ua; vanilla.net.ua.

ВЕСІЛЬНИЙ КОРТЕЖ №1

Про що б не думали молодята напередодні не варто забувати про найважливіше - як дістатись до місця укладання шлюбу, вінчання чи на сам бенкет? Звичайно ж на авто. Але якщо це Ваше весілля, то не обійдеться без цілого весільного кортежу, адже Ваше весілля має бути вишуканим та ідеальним. Агентство "Весільний кортеж №1" пропонує нареченим широкий вибір ефектних та ексклюзивних автомобілів: седани, лімузини, кабріолети, ретро-автомобілі, позашляховики та мікроавтобуси для гостей. "Весільний кортеж №1" - лідери ринку з організації кортежів не лише у Рівному, а й у всій Західній Україні. Девіз роботи агентства - досвід, широкий асортимент, гнучка цінова політика. Особливістю "Весільного кортежу №1" є досвід водіння саме на весіллях, готовність водіїв до будь-яких непередбачуваних обставин чи побажань молодят. Якщо Ви захочете замовити авто, якого нема на нашому сайті чи в автопарку - ми обов'язково знайдемо його для Вас. Ваше весілля стане помітним та прозвучить на все місто, якщо ви поїдете на шикарних автомобілях від "Весільного кортежу №1". Станьте першими разом з "Весільним кортежем №1".

Контактна інформація: м. Рівне , вул. Кавказька, 7 (оф. Фабрика свят). Тел.: (097) 333-22-73, (050) 50-66-119. Сайт: avtokortezh.com. Сторінка ВК: vk.com/public57596065.

СТУДІЯ АЕРОДИЗАЙНУ ВІВА РОСА

Як не дивно, але повітряні кульки завжди викликають посмішки та створюють позитивний настрій. Без них важко обійтись і на весіллі. Особливо якщо з цих кульок створити справжні весільні декорації. Студія аеродизайну "Віва Роса" займається оформленням свят та урочистих подій, продажем та доставка гелевих кульок в м. Рівне та Рівне нській області. Завдяки професійному оформленню повітряними кульками та неймовірними композиціями з різнобарвних кульок ви отримаєте гарантований чудовий настрій своїх гостей, доповните інтер'єр шикарною аркою, кулькою-сюрпризом, кумедними фігурками чи величезними квітами з повітряних кульок та багато іншого. Спробуйте новинку від студії аеродизайну "Віва Роса" - запустіть в небо наприкінці весілля кульки, які світяться. Дозвольте майстрам аеродекорацій від "Віва Роса" зробити ваше свято казковим та незабутнім. У "Віва Роса" ви знайдете найкращі декорації за найнижчими цінами у Рівному.

Контактна інформація: м. Рівне , вул. Гагаріна 16, ТРЦ "Чайка", 1 поверх. Тел.: 098 529-72-52, 063 628-33-48.

pic