Понеділок: 08.02.10 Вибух газу на Рівне нщині мало не вбив молоду жінку

У Радивилові вибухнув газовий котел – постраждала 1 людина. Це сталося вдень 8-ого лютого у котельні одноповерхового житлового будинку. Вибухова хвиля вирвала двоє дверей із завісами, вибила шибки та сильно пошкодила приміщення котельні.


Вівторок: 09.02.10 Підприємство „Рівне енерго” опинилося в центрі корупційного скандалу

Його керівників підозрюють в ухиленні від сплати податків на 3 з половиною мільйони гривень. А все через внесення неправдивих відомостей у фінансову звітність, - розповідають в Рівне нській обласній прокуратурі.


Середа: 10.02.10 На Рівне нщині співробітники СБУ затримали організовану злочинну групу, яка займалася махінаціями із автокредитуванням

Слідчі встановили, що затримані підшуковували малозабезпечених людей, на яких, фальсифікуючи документи, оформляли кредити на придбання автомобілів вартістю 130 – 150 тисяч гривень. Втім, гроші йшли не на придбання авто, а в кишені зловмисників.


Четвер: 11.02.10 У Костополі затримали колишнього помічника одного з народних депутатів, якого підозрюють у вимаганні

35-річний костопільчанин Олег вже не вперше потрапляє в поле зору правоохоронців, та щоразу йому вдається довести свою непричетність до скоєння злочинів. Як буде цього разу, у міліції не прогнозують.


П'ятниця: 12.02.10 На Рівне нщині полюють на дівчат і молодих жінок

Їхньою черговою жертвою стала 22-річна Раїса з селища Клевань Рівне нського району. До неї підійшли дві невідомі жінки і розказали традиційну історію про вроки. Щоб їх зняти, жінка віддала шахрайкам 1000 гривень, 50 доларів, 20 євро, мобільний телефон і кілька золотих виробів.