В кожному місяці є ряд небезпечних днів, коли все буквально валиться з рук і виходить не так як ви собі планували. Тому, важливо знати, в які дні квітня варто бути максимально обережними.

 У небезпечні дні місяця слід проявляти максимальну обережність, не починати нових справ, бути уважними в роботі і не вступати в сварки та конфлікти. Якщо ви відчуваєте напруження емоцій, краще підіть від розмови і заспокойтеся, а вранці або ввечері використовуйте медитацію, щоб повернути емоційну рівновагу і спокій.

4 квітня

Місяць в Овні може принести масу незручностей, особливо тим, хто захоче займатися роботою, покупками або фінансами. Цей день не підходить для спілкування з людьми, для роботи з цифрами і операцій з грошима. Пошуки другої половинки також не увінчаються успіхом і можуть привести до тотального розчарування. У ці дні люди можуть вести себе незвично, робити необдумані вчинки, тому будьте обачні.

9 жіночих імен, які принесуть удачу та фінансовий успіх

10 квітня

З цього дня починається ретроградний рух Юпітера, а, з огляду на складний "характер" цієї планети, очікується непростий період. Хоч астрологи вважають вплив цієї планети не таким сильним через свою віддаленість, але багато людей його відчують. Наприклад, у людей повністю відключиться інтуїція і шосте відчуття, з'являться абсолютно несподівані почуття і ідеї, контролювати які буде складно. Намагайтеся не починати нічого нового, не змінювати планів і напрямки, причому не тільки в цей день, а аж до 12 квітня. Бійтеся НЕ оточення, а своїх внутрішніх поривів і бажань, це може принести вам масу проблем.

17 квітня

Місяць вступає в опозицію з Венерою, тому всі романтичні плани варто відкласти, тому що навряд чи з цього щось вийде. Люди стають невпевненими і закомплексованими, дуже швидко втомлюються і витрачають енергію, самі звичайні справи вимагають неймовірних фізичних витрат. Уникайте сварок в публічних місцях, не критикуйте людей, на корені припиняйте спроби енергетичних вампірів зіпсувати вам настрій. Краще цей день провести на самоті і зайнятися чимось корисним

19 квітня

Повний місяць у Терезах - не просто складний, а досить небезпечний день. Місяць буде в протистоянні з Сонцем, що негативно позначиться буквально на кожному з нас. Будьте в цей день максимально обачними і обережними, все ретельно перевіряйте, не поспішайте, навіть якщо, вам здається, що проблем бути не повинно. Проявляйте спокій і дружелюбність, не вступайте в суперечки і не провокуйте конфлікти, інакше наслідки можуть бути непередбачуваними.

28 квітня

У цей день криза наздожене представників творчих професій, а все через конфлікт спадаючого Місяця з Водолієм. Застій творчих ідей, проблеми в роботі, пов'язаної з інтелектуальною сферою, неможливість завершити важливі справи.

Але проблеми очікуються не тільки в роботі, в особистому житті також можливі негаразди, особливо у тих, хто перебуває в пошуках другої половинки. Вам буде складно справити позитивне враження, здивувати партнера і зацікавити його, тому в цей день побачення краще відкласти, а провести вечір з друзями.