В Острозі завершилась VI Всеукраїнська спартакіада серед військових ліцеїв та ліцеїв з посиленою військово-фізичною підготовкою. Вона тривала упродовж п'яти днів. У спортивних змаганнях взяло участь 16 команд з різних куточків України.

Як повідомили у прес-службі управління освіти і науки Рівне нської ОДА, напружена боротьба тривала у змаганнях із семи видів спорту: плавання, бігу на 100 метрів, метання гранати, бігу на 3000 м, стрільби з пневматичної гвинтівки, підтягування на перекладині та подолання смуги перешкод. Переможців визначали у командному та особистому заліках.

За підсумками усіх змагань третє місце посіла команда Державного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою "Кадетський корпус" імені І.Г.Харитоненка м. Суми.

Друге місце виборола команда Криворізького ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою.

А почесне перше місце здобула команда юнаків Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою, яка була найсильнішою у чотирьох видах змагань. Також, команда Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою була вдруге нагороджена перехідним кубком "Кадетської співдружності".

За результатам Спартакіади зі 112 учасників 91 ліцеїст виконав спортивний розряд з військово-прикладного семиборства для допризовної молоді: 10 ліцеїстів – КМСУ, 13 ліцеїстів - перший розряд, 21 ліцеїст - другий розряд, 47 ліцеїстів - третій розряд.

Переможців нагородили грамотами, медалями та спортивними кубками.