У четвер, 4 червня, на НТК ім. В. Баннікова фінішував всеукраїнський турнір для школярів «Шкіряний м'яч — Кубок Coca-Cola». У вівторок та середу вісім кращих шкільних команд України, складених із гравців 2002-2003 року народження, змагались на груповому етапі. А вже у четвер у стикових матчах визначились підсумкові місця кожної з них.

Цього року у вісімку кращих увійшли учні ЗОШ №142 міста Дніпропетровськ, ЗОШ №1 міста Енергодар (Запорізька область), ЗОШ міста Тячів (Закарпатська область), НВК села Чорнівка (Чернівецька область, Новоселицький район), ЗОШ №329 міста Київ, Олександрійського колегіуму Кіровоградської області, ЗОШ смт Смига (Рівне нська область, Дубенський район) та Колегіум №11 міста Чернігів.

Місця з восьмого по п'яте за результатами стикових матчів зайняли команди з Енергодару, Смиги, Чорнівки та Тячіва. У поєдинку за третє місце учні з Дніпропетровська доволі впевнено обіграли команду Олександрійського колегіуму — 3:0. А от фінальна гра, у якій зустрілись школярі Києва та Чернігова, стала справжньою прикрасою турніру. Перший тайм проходив за невеликої переваги киян, але на перерву команди пішли зі рахунку 1:0 на користь чернігівських хлопців. Проте у другій 20-хвилинці учні ЗОШ №329 міста Київ буквально затиснули суперників на їх половині поля, зуміли зрівняти рахунок, і виявились влучнішими у серії післяматчевих пенальті — 3:1.

Невдовзі після завершення фінального матчу відбулася церемонія вручення призів. У своїй привітальній промові перший віце-президент ФФУ Вадим Костюченко висловив сподівання, що це — не останній успіх у житті юних футболістів, і що в майбутньому хтось із них принесе славу українському футболу у якості гравця національної збірної. Його підтримав і президент всеукраїнського клубу «Шкіряний м'яч» Андрій Біба, який зазначив, що такий турнір, як «Шкіряний м'яч — Кубок Coca-Cola» пройшли чимало футболістів як минулого, так і тих, що грають зараз.

Закінчилось святкування дружнім обідом і вечірнім походом на НСК «Олімпійський», де дві кращі команди отримали нагороди прямо в чаші стадіону у перерві фінального матчу за Кубок України між «Динамо» та «Шахтарем».

За результатами гри команду зі Смиги запросили до участі в міжнародному турнірі з футболу, який пройде цього літа в Болгарії.