6 червня в Марселі (Франція) відбувся представницький турнір «Meeting Pro Athlé Tour de Marseille». Турнір проводится в рамках французської Легкоатлетичної Ліги «Pro Athlé Tour», але судячи з імен запрошених до Марселю спортсменів - статус турніру набагато вище національного.

Серед трьох українських легкоатлеток високий результат в Марселі показала заслужений майстер спорту України Ольга Земляк з бігу на 400 м. Рівнянка фінішувала третьою з часом 51,79, виборовши бронзові нагороди, пише Преса України

Це другий кращий результат Ольги в сезоні, найкращим був результат 4 червня – 51,61 на «Бриліантовій Лізі» в Римі. Під час забігу відчувалося, що Земляк двома днями раніше змагалася в Римі і тому майже не мала відпочинку.

Наступним стартом української легкоатлетки мають бути змагання в Рабаті (Марокко), які відбудуться 14 червня. А вже після цього на неї чекає підготовка та виступ на Чемпіонаті України. Але найголовніший старт сезону для Ольги, це Чемпіонат світу наприкінці серпня в Пекіні (Китай).

Окрім рівнянки в забігу на 400 метрів брала учать, ще одна українка, чемпіонка Європи 2015 року в приміщенні, досвідчена Наталія Пигида, яка фінішувала п’ятою з результатом 52,04. Це кращий результат Наталії у порівнянні з першим стартом в сезоні 30 травня в Турції – 52,95.

А переможницею в забігу на 400 метрів стала господарка турніру Флорія Гуей (Франція) з найкращим результатом - 51,27.

На дистанції 100 м. серед жінок перемогу з результатом - 11,32 святкувала легкоатлетка Жак Луі Марі Жозе (Кот-д’Івуар). На цій же дистанції сьомою фінішувала українська легкоатлетка Христина Стуй.