Щорічний обласний збір учнівських лісництв «Майбутнє лісу в твоїх руках» відбувся на базі комунального закладу «Станція юних натуралістів» Рівненської обласної ради за підтримки обласного управління лісового та мисливського господарства та Рівненської обласної організації «Товариство лісівників України».

Цьогорічний дев’ятий зліт шкільних лісництв області зібрав майже два десятки команд з усіх куточків Рівне нської області, які представили виставки своїх робіт, захищали наукові праці, презентували короткий звіт про виконану роботу.

– З року в рік рівень підготовки команд юних лісоводів помітно зростає. Ось і цього року наукові роботи були більш ґрунтовними, а їхні теми відповідали потребам часу, – відмітили організатори обласного збору учнівських лісництв.

Перший заступник начальника Рівне нського обласного управління лісового та мисливського господарства Сергій Івашинюта високо оцінив здобутки юних лісоводів області, наголосивши, що найкращим доказом цього є призові місця вихованців шкільних лісництв області на загальноукраїнських змагання, та висловив сподівання, що у майбутньому школярі продовжать свою освіту у профільних навчальних закладах і працюватимуть у лісовій галузі краю.

Честь області на Всеукраїнському зборі шкільних лісництв, який цьогоріч відбудеться восени в Хмельницькій області, відстоюватиме команда Оженинського шкільного лісництва «Вікова діброва» ДП «Острозький лісгосп» у складі Лучанської Аліни, Ярощук Дарії, Гузоватої Лізи. Саме вони стали кращими юними лісівниками Рівне нщини.

Про це повідомили у прес-службі Рівне нської обласної ради