На лаві підсудних опинилася жінка, яку обвинувачують у махінаціях із землею та житлом. За версією правоохоронців, протягом останніх 3 років 48-річна Марія із села Городок Рівненського району займалася продажем неіснуючих земельних ділянок, а також шахрайством із квартирами.

Ошукані нею люди розповідають: жінка легко входила в довіру, пропонувала швидко і дешево вирішити проблеми із придбанням землі або житла, а отримавши гроші, безслідно зникала. Саме так сталося із рівнянином Петром, який збирався купити ділянку поблизу Луцького кільця.

Весь розмах діяльності Марії правоохоронці усвідомили коли її фотографію розмістили в засобах масової інформації. В Рівне нський райвідділ міліції почали масово звертатись ошукані люди.

Обвинувачують Марію і у шахрайстві з житлом. Слідчі з'ясували, що у Здолбунові вона пообіцяла родині воїна-афганця отримати пільгове житло в Рівному. Та взявши за свої послуги гроші, також безслідно зникла. Відшукати жінку виявилось не просто навіть правоохоронцям. За місцем прописки вона не з'являлась, а із двома своїми дітьми не спілкувалась. Втім, її усе ж відшукали і доставили у відділ міліції.

Справу Марії вже відправили до суду. Його рішення вона чекатиме в СІЗО. Якщо правоохоронцям вдасться довести її вину, жінці загрожує до 8 років позбавлення волі.