При організації весілля багато часу і сил приділяється на вінчальний наряд нареченої. Причому в процесі вибору сукні та аксесуарів для нареченої беруть участь всі, починаючи від нареченого і подруг, закінчуючи найближчими родичами. І в цій гонитві за досконалістю якось ненароком забуваються потреби не менш важливої фігури на весіллі - нареченого. А правильно підібрати костюм і все, що до нього належить, дуже важливо. Адже якщо поруч біля красуні нареченої буде стильний, одягнений з бездоганним смаком наречений, то це тільки підкреслить її пишність, красу та індивідуальність.



pic

Краватки, точно так само, як і метелики, прийнято вважати аксесуарами стильних або ділових чоловіків. А з недавнього часу вони належать так само і до розряду жіночих прикрас. Але все ж основною категорією, хто ними користується, залишається сильна половина людства.

Звідки ж з'явилася ця мода? Як не дивно, але перші прототипи краваток відомі ще з давнього Єгипту. Тоді це був шарф або шматок тканини, який накидався на плечі. Він мав символічне значення - такий собі показник соціального статусу чоловіка.



pic

Ну а потім пішли зміни - один аксесуар змінював інший, залежно від того, що носили люди. Це були і накрохмалені коміри, і жабо, і шарфи, і все інше, на що тільки могли додуматися диктатори моди, кожен у свій час.

Таким чином, віковий клич моди дійшов і до наших днів, і, мало того - відмінно закріпився в постійній зміні стилів і течій. Не всім творінням це вдається. І ще один цікавий факт - на сьогодні існує більше восьми десятків способів пов'язки краватку, так що стилягам є над чим попрацювати.



pic

Носять краватку найчастіше з класичними костюмами. Однотонні краватки надягають під чоловічі сорочки на весілля з невеликим малюнком.

Світлі краватки підійдуть під темні сорочки і навпаки. Найчастіше краватка ідеально поєднується з класичним костюмом, який вибирають як для урочистостей, так і для ділового життя. Ви можете також носити краватку і з костюмом-трійкою, підібравши його під загальний колір вбрання.

Отже, які вони бувають взагалі, ці краватки. Лавальєр - це широка хустка на шию. У магазині ви можете знайти її вже зав'язаною на красивий вузлик. Ці види краватки для нареченого добре драпіруються, що дуже сподобається Вашому майбутньому чоловікові. Є ще Ескот, який в'яжеться в об'ємний вузол, завдяки тому, що він подовжений. Найчастіше в його центр приколюють шпильку з коштовним каменем на голівці. Ну що за види краваток для нареченого без класичного бантика і «метелика»? Вони якраз і є самими нарядними з усіх видів краваток.

Що ж стосується метеликів, то за свою популярність вони повинні дякувати оперу «Мадам Батерфляй», де вони красувалися на кожному члені оркестру. Метелик - це маленький варіант краватки, який, до речі, набагато простіше одягається - у більшості випадків це вже готовий виріб на резинці, який просто одягається поверх сорочки.



pic

Метелик - аксесуар сильний, і він повинен правильно поєднуватися з сорочкою і костюмом. Не дозволяйте вашому обранцеві надіти метелика на сорочку з гострим або округлим коміром. Італійський комір відмінно поєднується з метеликом. Метелика краще одягти під фрак або смокінг.

При виборі метелика до весільного костюма обов'язково враховуйте його матеріал і колір. Метелик повинен створювати контраст у ставленні колірної гами костюма і одночасно прекрасно гармоніювати з костюмом і сорочкою. Також можна підібрати його в тон з костюмом.

Останнім часом стало модним підбирати колір метелика під весільне плаття або весільні аксесуари нареченої, це створює ауру розуміння і гармонії, яка панує у відносинах молодої пари. Класичний стиль передбачає поєднання метелика зі смокінгом або фраком. Але сучасна мода руйнує всі стереотипи, і стандартний або трансформований модними тенденціями метелик прекрасно доповнить будь-яку модель весільного костюма нареченого.

І краватки, і метелики, можуть бути різних моделей і кольорів, це - відмінні весільні аксесуари для наречених. Що вибрати - залежить тільки від Вас, адже тут грає роль тільки те, як Ви себе почуваєте з цим аксесуаром і підготовка до весілля. І ні мода, ні стиль не стануть в цьому наказом.

pic