У попередніх випусках програми ми розповідали про випадок, який стався в селі Велика Любаша неподалік цього райцентру. Нагадаємо, на жінку, яка поверталася додому, напав невідомий. Приставивши до шиї ніж, він її зв'язав, запхав у свій автомобіль „Жигулі” і відвіз до лісу. Коли чоловік готувався її зґвалтувати, жінці вдалося вирватись і втекти. Вона вибігла на дорогу, якою в цей час проїжджав рейсовий автобус.

Олександр Токарчук викликав міліцію, а перелякану і замерзлу жінку відвіз додому. У цей час наряд ДАІ, який чергував у Костополі, помітив червоне жигулі. Легковик повністю підходив під орієнтування, яке отримали вартові доріг.

Чоловіка, яким виявився 39-річний уродженець Росії Георгій, доставили в райвідділ міліції. Тут з'ясували, що затриманий раніше судимий за розбій та зґвалтування і в місцях позбавлення волі провів 11 років. З в'язниці на Кіровоградщині він вийшов 2 роки тому і тоді приїхав на Рівне нщину.

Жінка, на яку був скоєний напад, впізнала у затриманому свого кривдника. Проти нього порушили кримінальну справу за статтею замах на зґвалтування. Та це виявився не єдиний злочин, у якому його підозрюють. Оперативники з'ясували, що напередодні Нового року Георгій напав і зґвалтував мешканку Костопільського району.

Оперативники не сумніваються: Георгій скоїв не одне зґвалтування. Тож жінок, які ймовірно постраждали від хтивого росіянина, закликають не боятись і звернутись у правоохоронні органи.

На Рівне нщині колишній зек напав на жінку