Створити компанію і влаштуватися на роботу. Ці та інші завдання виконували учасники фестиваль-конкурсу з економіки. Його вже вдруге проводить школа бізнесу Рівненського палацу дітей та молоді.

Мої знання сьогодні — мій капітал завтра. Саме під такою назвою стартував у Рівному другий міський фестиваль-конкурс з економіки. Відбувається з ініціативи профільної школи бізнесу Рівне нського міського палацу дітей та молоді. Участь у конкурсі беруть старшокласники рівненських навчальних закладів. Організатори розповідають: завдяки ньому учні поглиблюють свої знання з економіки.

Самі ж учасники конкурсу кажуть: завдання хоч і складні, втім цікаві. Відтак, і розв'язують їх із подвійним азартом.

Учасники створювали та розробляли стратегію розвитку фірм різного профілю, кросворди на знання економічної термінології і шукали роботу. Команда НВК "Колегіум" готувалася впродовж року.

Цьогоріч участь у конкурсі взяло чи не вдвічі більше учасників, ніж торік, констатує голова журі. І додає: рівень усіх учасників доволі високий.

Конкурс триватиме й надалі. Попереду ще два етапи. А переможець візьме участь у міжнародному економічному фестивалі в Білорусії.