У Рівному пройшов черговий весняний обласний спортивний фестиваль серед підліткових клубів, що діють за місцем проживання.

Змагання відбулися з метою залучення дітей та підлітків до рухової активності та покращення стану здоров’я дітей та підлітків засобами фізичної культури. Саме тому більшість клубів, що взяли участь у фестивалі, не мають спортивної спрямованості, а об’єднують підлітків на основі інших інтересів і захоплень. Їхня участь у масових спортивних заходах дуже корисна для їхнього здоров’я.

Традиційно, команди підліткових клубів складалися з хлопців та дівчат віком 11-14 років. Впродовж кількох годин у спортивному залі, де проходили змагання, панувала атмосфера завзятого суперництва. Учасники із задоволенням брали участь в естафетах «Фітбол», «Футбол», «Баскетбол», «Волейбол» та «Володар кілець».

Врешті, незаперечним переможцем виявилася команда «Сокіл–1» підліткового клубу з смт Квасилів Рівне нського району. Друге місце вибороли вихованці клубу «Живчик» села Бугрин Гощанського району. Третя сходинка п’єдесталу пошани дісталася команді підліткового клубу «Сокіл - 2» - молодшим учасникам Квасилівського підліткового клубу.

Переможцями індивідуальних спортивних конкурсів стали Анна Горун з рівненського підліткового клубу «Олімп» та Юлія Сальникова з команди «Гармонія» м. Рівне , і представник «Живчика» Давид Оксенюк.

Переможцям і призерам дісталися дипломи, кубки та медалі. Всім учасникам нагородою стали хороший настрій, задоволення від спілкування з однолітками та пам’ятні сувеніри.



pic

pic