Правильний бенкетний зал створює атмосферу всього весілля і багато в чому саме від обраного закладу залежать враження від цього особливого дня. Хоча зараз піст, але пошуки місця святкування вже у розпалі, і знайти "саме той" заклад стає дедалі важче. Пропонуємо Вашій увазі одні з кращих закладів Рівного. Тож, майбутні наречені, читайте, обирайте і... святкуйте!

"Козацькі забави"

Ви плануєте весілля? Гостинний комплекс "Козацькі забави" допоможе вам в організації свята! Український колорит та приємна атмосфера закладу подарують вам та вашим гостям чудовий настрій! Кухарі-професіонали приготують смачні та вишукані страви на ваш вибір. До Ваших послуг:

- бенкетна зала на 130 місць

- весільне оформлення

- бездоганна українська кухня

- весільні короваї та торти

- VIP- номери для молодят та гостей.

Чекаємо на вас, закохані й щасливі!!!

Контактна інформація: м. Рівне , вул. Соборна, 420. Тел.: (095) 698-83-87, (0362) 64-11-11.

МАГНАТ

Хочете відсвяткувати своє весілля на високому рівні? "Магнат" - це той заклад, який вам потрібен. Одна лише назва ресторану підказує, що весілля буде вишуканим та аристократичним. Молодятам не потрібні зайві турботи. Шеф-кухар допоможе вам скласти меню святкування на ваш смак та розсуд. Затишна зала, смачні страви європейської та української кухонь принесуть вашим гостям лише задоволення. Зручне та спокійне місце розташування ресторану "Магнат" не змусить запрошених довго шукати місце бенкету. Професійний персонал подбає про комфорт та безтурботність. Тому молодятам залишиться бути "зірками" урочистості та насолоджуватись початком спільного життя.

Контактна інформація: м. Рівне , С. Бандери, 61. Тел.: 23-45-95, 63-64-87. magnat-club.com

СОФІЯ

Хочете відсвяткувати весілля за межами шумного міста? Шукаєте затишний ресторан? Бажаєте зіграти цей день у кращих українських традиціях, але не менш сучасно? Тоді вам потрібен готельно-ресторанний комплекс "Софія". Ексклюзивна бенкетна зала прийме всіх запрошених гостей, а привітний кваліфікований персонал забезпечить високий рівень обслуговування, а шеф-кухар ресторану "Софія" врахує всі Ваші побажання і складе індивідуальне меню для вашого весілля. Красива природа, свіже повітря зроблять святкування Вашого весілля незабутнім відпочинком для Вас та Ваших гостей.

Контактна інформація: Рівне нська обл., с. Велика Омеляна, вул. Дубенська, 4а. Тел.: (050) 840-87-68, (0362) 43-23-23, (0362) 61-30-73. sofiahotel.com.ua

ВІДЕНСЬКИЙ

Ресторан "Віденський" - один із найновіших ресторанів у місті Рівне , однак це не заважає йому бути одним із кращих. Вишуканий інтер'єр створений в класичному стилі: білі колони і бордовий текстиль в оформленні, великі вікна, дзеркальна натяжна стеля і кришталеві люстри створюють справжню атмосферу свята. Увечері вмикається «зоряне небо» на стелі. Ви опиняєтеся як під відкритим небом. Ресторан відрізняється затишною атмосферою і має два окремі зали: верхній і нижній. Біля ресторану розташована автостоянка. Верхній і нижній зали мають хол зі зручними вишуканими диванами. Є також гардеробна кімната. Тераса ресторану оснащена навісом, де можна випити запашну каву в широкому зручному кріслі в оточенні зелені. Вас здивує широкий вибір як традиційних, так і делікатесних страв, які є в наявності далеко не в кожному закладі нашого міста. Пропонуються страви на мангалі, м'ясні та рибні страви власного копчення. Одна з особливостей ресторану - обслуговуючий персонал - молоді приємні хлопці. У "Віденському" на вас чекає приємна жива музика. А при бажанні, ви можете замовити будь-які інші шоу-програми. Ресторан "Віденський" - це місце, де Ваше свято стане справді незабутнім. Перекладіть всі турботи на нас!

Контактна інформація: м. Рівне , вул. Мірющенка, 2а. Тел.: (0362) 63-51-72, (067) 160-05-64, (066) 480-80-98. videnskiy.rv.ua

СОВА

Сова символізує розум, а організація весілля потребує розумного підходу. Персонал кафе-бару "Сова" точно знає, що потрібно Вам для святкування особливого дня. У закладі є вишуканий великий зал на 140 гостей. Великий танцмайданчик зі спецефектами дозволить зробити ваш перший танець неймовірно красивим та незабутнім. Кухарі "Сови" готують смачні страви української та європейської кухонь. Працівники кафе-бару допоможуть вам продумати весілля до найменших дрібниць, а в день весілля лише насолоджуватись святкуванням - про все інше подбають професіонали "Сови". Хороший настрій та приємні враження вам та гостям забезпечені.

Контактна інформація: м. Рівне , вул. Гагаріна, 75. Тел.: (0362) 24-07-89, (067) 706-30-90, (050) 288-59-61. E-mail: mtdrivne@gmail.com. sova.rv.ua

ГОСТИННИЙ ДВІР

Хочете зробити велике весілля, та досі не знайшли місця для святкування? Тоді обирайте кафе-бар "Гостинний двір" у Рівному. Великі комфортні зали цього закладу вмістять до 180 ваших гостей. Кухарі приготують найкращі страви української кухні - на ваш смак та розсуд. "Гостинний двір" ніби створений спеціально для святкування весільних урочистостей. Доказ цьому - вишуканий інтер'єр та дизайн закладу. Також у "Гостинному дворі" завжди лунає тільки жива музика, а офіціанти підтверджують назву закладу - гостинні та привітні професіонали своєї справи.

Контактна інформація: м. Рівне , вул. Курчатова, 29. Тел.: (362) 64-48-19, (096) 997-77-10.