Зі своїм героєм, Петром Накидалюком, попрощалася Дубенщина 15 березня на міському майдані Незалежності. Тисячі земляків утворило вздовж дороги живий ланцюг, чим вшанували пам'ять загиблого та провели його в останню путь. З героєм попрощалася і наша знімальна група.

Чи не все місто 15 березня вийшло на майдан Незалежності, аби вшанувати пам'ять жителя Дубенщини, учасника АТО Петра Накидалюка. 24-річний хлопець загинув на Донеччині 11 березня, захищаючи незалежність, мир та спокій України.

У серпні перед відправленням на фронт трудолюбивий та люблячий син, Кандидат у майстри спорту України з армреслінгу Петро Накидалюк залишив для мами послання. Він попросив друга: «Якщо повернуся – спали цей лист, а якщо ні – віддай його мамі...» Ось із нього рядки.

Священнослужителі відправили поминальну панахиду за загиблим, після чого усі бажаючі попрощалися з Героєм.

Живим ланцюгом, протяжністю на все місто, дубенчани вшанували та провели в останню путь бійця. Тіло Петра Накидалюка відвезли у с. Плоска, де й поховали. На знак пам’яті про загиблого Дубенська міська рада та Дубенська районна державна адміністрація видали розпорядження про оголошення Днями жалоби 14 та 15 березня.