Наша молодь - наше майбутнє, а здорова молодь насамперед, тому пропагувати здоровий спосіб життя та залучати її до спорту чи не найважливіша місія. В одному з рівненських профтехучилищ змаганнями з армреслінгу стартувала обласна спартакіада. Як пройшов перший день змагань - дивіться у нашому сюжеті

Армреслінг - спорт для сильних, і не лише для хлопців, а й для дівчат, це доводять учасники змагань. Загалом вирішувати хто кращий зібралось 17 команд по 6 чоловік. Леся Хомич одна з учасниць турніру. Вона минулоріч вже здобула перемогу і стала чемпіонкою з армреслінгу у своїй ваговій категорії, каже цього року настроєна не менш рішуче.

Для перемоги важлива не лише фізична підготовка, а й підтримка друзів та навчального закладу, запевняє дівчина. Команда Клеванського профліцею приїхала на змагання теж зі своїм чемпіоном, хлопець неодноразово представляв свій навчальний заклад на подібних змаганнях, тепер же він професійно займається армспортом і тренує дітей.

Можливо й хтось з нинішніх учасників змагань у майбутньому стане професіоналом, адже передумови для цього створюються, кажуть організатори турніру.

Вже 19-го березня в рамках спартакіади пройдуть змагання з жіночого баскетболу, а 21-го числа цього ж місяця відбудуться змагання з загальнофізичної підготовки.