Весна цьогоріч зробила-таки нам подарунок - прийшла вчасно. Настання тепла символізує ще й свято всіх жінок. Чим порадувати представниць прекрасної статі цієї весни? Читайте! Обирайте! Дивуйте!

БУРШТИНОВА КАЗКА

Весна радує нас приходом тепла та ніжним сонцем. Але мінлива погода часто вносить в погожі дні свої "краплі" останніх морозів, похмурих днів чи й мокрого снігу. Додайте у свою домівку частину "вічного сонця" - картини від "Бурштинової казки". В асортименті магазину неймовірної краси пейзажі, натюрморти, зображення тварин, портери та репродукції відомих картин на ваш смак.Всі роботи виконані професійно, тому таке "сонячне каміння" у Вашому домі "зігріватиме" та милуватиме око Вас та Ваших гостей довгі роки.

Контактна інформація: м. Рівне , вул. Крейдяна, 19а. Тел.: (067) 78-22-399, (093) 643-60-62. amber.rovno.ua.

АНТРАКТ

"Антракт" - заклад з театральною назвою поблизу Рівне нського драмтеатру, тому запрошення на обід чи вечерю до нього можна зробити по-справжньому акторським. Відвідайте затишне кафе-бістро в день Восьмого березня. У закладі маєте змогу відчути атмосферу і кафе, і бістро, адже зал "Антракту" має поділ на відповідні зони. Це дозволяє відвідувачам обрати улюблений формат відпочинку. В асортименті кафе-бістро смачні страви - піци, млинці, салати, тістечка власного виробництва, борщики та бульйони... Окрім того "Антракт" пропонує відвідувачам страви на винос, або ж навіть влаштувати бенкет на виїзді. А головне, що все це - смачно і недорого. Не встигаєте через напружений робочий графік купити продукти додому? Заходьте у міні-магазинчик у приміщенні бістро. Тут ви можете придбати завжди свіжу та якісну молочну продукція від торгової марки "Щедрик" за низькими та привабливими цінами.

Контактна інформація: м. Рівне , вул. Соборна, 156 (Театральна площа). Тел.: (0362) 22-32-23.

"КРАМНИЦЯ ДРУКУ"

Прийшла весна - оновлюємо гардероб. Користуйтесь нагодою і замовляйте оригінальні футболки з власним дизайном у "Крамниці друку". Якщо ж ви не звикли до таких експериментів зі своїм стилем, тоді оновити можна звичні чаювання - придбайте чашку з фотографіями, кумедними картинками чи написами. А для місцевих майстринь "Крамниця друку" вже підготувала сюрприз - відтепер ви можете тут замовити схеми для вишивки бісером. Для зручності тут же вам розрахують потрібну кількість та вид бусинок.

Контактна інформація: Телефонуйте нам за номерами: (098) 98 00 928, (093) 800 97 57. Рівне , Соборна 2А (біля УкрЕКСІМБанку), Соборна 9 (біля головного корпусу НУВГП). Долучайтесь до спільноти у ВК: vk.com/k_druk. Завітайте на наш сайт: print-shop.in.ua.

СКОЛЬМО

Весна прийшла, гайда на природу! Досі не знаєте, де відпочити на свіжому повітрі, але і з комфортом? Готельно-ресторанний комплекс "Скольмо" до Ваших послуг. Тут на Вас чекають чисте повітря, альтанки та готельні номери з натурального дерева, смачні страви, гостинний персонал. Для любителів "попаритись" не на робочому кріслі, а з оздоровчим ефектом є фінська сауна та російська баня. Омолодити свій організм можна у кедровій фітобочці. Зняти стрес та підвищити працездатність допоможу справжня соляна печера. Таких цікавинок у "Скольмо" багато. І головне, що такий відпочинок оцінять ваші близькі та друзі.

Контактна інформація: смт. Клевань, вул. Б.Хмельницького, 1в. Тел.: +38 (067) 838–03–31 (мотель), +38 (067) 839–89–84 (ресторан ), +38 (067) 838–03–31 (оздоровчий комплекс). E-mail: info@skolmo.ua. vk.com/club9761364, www.skolmo.com.ua/uk.

FARMASI

Природну красу у теплі весняні дні хоче підкреслити кожна жінка. А допомогти у цьому може якісна косметика, отож зробіть косметичний подарунок в офіс-магазині косметики Farmasi для дорогих Вам жінок :) А Ви, любі жінки, дозвольте собі користуватись косметикою преміум класу і завжди будьте привабливими! З прийдешнім святом весни!!!

Контактна інформація: м. Рівне , вул. Кн. Ольги 4а, 2 пов. (біля кафе "Ольга"). Тел.: (096) 800-67-58. Сторінка у ВК: http://vk.com/farmasirv.



pic

MONE

Весна принесла нам тепло і тепер рученятам не потрібно ховатись у товстих рукавичках. Щоб жінка змогла похизуватись ніжною шкірою своїх рук та блиском нігтів, їх потрібно довірити професійним майстрам. Для цього відвідайте студію нігтів "Mone" у Рівному. Серед послуг - індивідуальний підбір авторського дизайну, професійний манікюр, нарощення нігтів, корекція. Дипломовані спеціалісти студії "Mone" працюють з брендовою та високоякісною продукцією - все для любих клієнтів.

Контактна інформація: м. Рівне , вул. Київська, 10, 3 поверх. Фітнес центр "E.G.O. club". Тел. 067 381 87 99. vk.com/monestudia.

VASANTA SPA

Рівне - це місто, де можна насолоджуватись красою весни і екзотичним відпочинком. Кожному жителю шумного міста потрібно розслабитись та відновитися, так як і природі після холодної зими. Спа-салон "VASANTA SPA" пропонує вам чудовий неординарний спосіб релаксу - комплексні спа-послуги. Де ж іще Ви спробуєте комплексну класичну фітобочку, масаж у чотири руки на композиції аюрведичних масел чи з натурального шоколаду власного приготування, комплексне спа-обгортування водоростями чи грязями Мертвого моря? І все це робитимуть професійні майстри під приємну заспокійливу музику. Хочете подарувати такий відпочинок близьким? Придбайте один із подарункових сертифікатів на різні послуги та ціни. Спа-відпочинок у "VASANTA SPA" перенесе Вас у іншу реальність і після сонної зими Ви з новими силами і натхненням зможете приступити до своїх повсякденних справ.

Контактна інформація: м. Рівне , вул. Княгині Ольги, 4а. Тел.: (0362) 43-85-31, (093) 506-33-54, (050) 916-50-48. E-mail: vasantaspa@mail.ru.

ФОТОГРАФ СЕРГІЙ ВОЛКОВ

Прихід весни дарує нам свіжі барви природи. І кожна жінка, як та квітка, набирається сил та натхнення від теплих сонячних днів та першої весняної зелені. Чому б не зафіксувати ці приємні моменти на довгі роки? Професійний рівненський фотограф Сергій Волков допоможе вам це зробити. Його фотороботи достойні сторінок глянцевих журналів. Дозвольте близькій людині в процесі фотозйомок відчути себе справжньою моделлю, адже фотограф Сергій Волков - справжній професіонал, а його фото - оригінальні, професійні, і красиві, як і кожна жінка.

Контактна інформація: Тел.: 066 690 54 20, 097 660 18 88. vk.com/volkwayphoto, volkway.wix.com/volkovrivne.