Весілля - найважливіша подія в житті закоханих. І це свято зобов'язане бути яскравим, незабутнім і грандіозним. Якщо Ви хочете здивувати гостей чимось незвичайним і оригінальним, то лазерне шоу - те, що Вам потрібно. Вони дуже популярні а зараз і загальнодоступні.

Лазерне шоу засноване на роботі лазера. Воно являє собою промінь, який має високу інтенсивність і в силу чого здатний долати великі відстані.



pic

Під час шоу використовуються спеціальні лазерні проектори, які здатні утворювати промені різних кольорів. Вони направляються на спеціальний екран, просто на стелю або навіть на хмари або падає сніг, утворюючи у височині різні фігури, символи і написи.

Шоу програма на весілля зазвичай замовляється в одній з компаній, які спеціалізуються саме на таких розвагах. Експерти готові не тільки доставити і встановити обладнання, а й розробити спеціальну програму, продумати сценарій відповідно до тематики торжества і Вашими особистими побажаннями. Крім візуальних ефектів фахівці також можуть запропонувати музичний супровід, який зробить шоу ще більш вражаючим.



pic

Лазерне шоу - це щось нове, незвичайне і неймовірно красиве. Замовте для свого весілля подібне задоволення і насолоджуйтеся казкою.

Так, лазерне шоу може являти собою просто набір романтичних зображень начебто сердець, лебедів, обручок. Це також можуть бути написи з поздоровленням для молодят, клятви закоханих, або ж за допомогою символів і слів яскраві промені розкажуть всю історію кохання молодят, їхнє перше побачення, перший поцілунок. Варіантів надзвичайно багато.