Якщо ви хочете, аби дата «14 лютого» була для вашої другої половинки особливою, та в цей день залишалися лише приємні та ніжні спогади, здивуйте свою кохану людину та подаруйте подарунок, зробений своїми руками. Насправді зробити незабутнє свято для свого коханого абсолютно нескладно. Рецепт простий: ваша любов, крапелька фантазії і незвичайний подарунок готовий.

Ключик від вашого серця

Звичайно ж , ви й самі прекрасно знаєте, що ваше сердечко давно належить йому, але віддавши ключик своєму коханому , ви покажете, що серце не просто в його владі, а ви йому ще й повністю довіряєте .



pic

100 причин , чому я люблю тебе

У баночку, коробочку або шкатулочку помістіть 100 причин , чому ви його любите.



pic

Ініціали вашого коханого

Їх можна зробити в будь-якому масштабі і просто як прикраса інтер'єру, і як брелок, і як магніт на холодильник. Вам знадобиться пряжа трьох різних відтінків, основа з товстого картону і клей.



pic

Вишивка

Якщо ви не вмієте шити, можна просто вишити його ініціали на будь-якій речі (рушник, халат, шкарпетки ). А якщо володієте талантом вишивальниці , пропонуємо вам кілька схем для вишивки.



pic

pic

Валентинки

Звичайно необійтися і без "валентинок". Валентинки можуть бути абсолютно різними, яка підійде чоловікові вашого серця - знаєте тільки ви.



pic

pic

Романтична яєчня Приготуйте яєчню у вигляді сердечка і ваш коханий буде просто у захватті.



pic

pic

Я тебе кохаю



pic

Вже досить запропоновано подарунків для свого дорогого чоловіка , але такий сюрприз точно не залишить байдужим.

Фантазуйте та дивуйте свою другу половинку!