У спортзалі ЗОШ №26 за ініціативи Головного управління ДСНС у Рівненській області пройшов благодійний турнір з міні-футболу.

У змаганнях брали участь команди підрозділів Служби порятунку та команда храму Преподобного Агапіта Печерського, що в Рівне нському військовому госпіталі. Мета змагань — збір коштів для онкохворих дітей. Учасники змагань вносили свої пожертви, які одразу були передані благодійному фонду «Скарбниця Надії».

— Ми організували ці змагання, щоб допомогти тим дітям, які потребують нашого тепла та милосердя. Співробітники Служби порятунку Рівне нщини щодня надають допомогу громадянам, разом з тим в наших лавах багато чуйних доброзичливих людей, що готові допомагати іншим навіть поза службою, — зазначив начальник Головного управління ДСНС у Рівне нській області Сергій Крук.

За результати змагань переможцем турніру стала команда Головного управління ДСНС у Рівне нській області. Друге місце посіла команда храму Преподобного Агапіта Печерського м. Рівне , третє місце виборола команда рятувальників Рівне нського міськрайонного управління. За висновком суддівської колегії кращим гравцем змагань став футболіст Сергій Єхимчук з команди храму Преподобного Агапіта Печерського.

Керівник Служби порятунку Рівне нщини Сергій Крук вручив переможцям і призерам кубки та медалі.

Джерело: Рівне вечірнє