Наближається найромантичніший день року - День закоханих. Досі не визначились з неповторним подарунком для коханої чи коханого? Не гайте часу. ((http://www.rivne1.tv/)(Rivne1.tv)) вже підготував спеціально для вас найцікавіші ідеї - веселі, неординарні та романтичні подарунки. Читайте! Обирайте! Дивуйте!

"ЗАНЗІБАР"

Туристична агенція "Занзібар" залюбки допоможе Вам у підготуванні незабутнього сюрпризу для Вашої коханої людини: романтичне місце, незабутня атмосфера, красиві пейзажі! Ви можете дізнатися найпікантніші подробиці перебування відомого жіночого спокусника Казанови під час туру "День святого Валентина у Львові", або зігрітися теплим глінтвейном, милуючись гірськими засніженими пейзажами Альп, чи прогулятися затишними вуличками найромантичнішого міста світу - Парижу, або поніжитися під сонечком в тіні пальм у Єгипті чи на Шрі-Ланці. Вибір за Вами! Ми впевнені, що з допомогою туристичної агенції "Занзібар" цей День закоханих буде наповнений радісними емоціями, неймовірними сюрпризами ну і, звичайно, коханням! Повірте, підібрані спеціально для Вас подорожі запам'ятаються вам на довгі роки і, можливо, стануть для вас початком чогось нового ;)

Контактна інформація: м. Рівне , просп. Миру 11, оф. 2. Тел. (0362)40-12-20, (067)362-08-13. E-mail: zanzibar-tourism@mail.ru. vk.com/public66088274



pic

"ЧЕРВОНА КАЛИНА"

Пропонуємо відмінний варіант подарунку на День святого Валентина для пар, які дбають про здоров'я один одного і водночас бажають знайти затишне місце для спільного відпочинку. Приїжджайте в санаторій "Червона калина", відомий своїми мінеральними водами та чистим лісовим повітрям.

Чому б не провести кілька днів біля прекрасного озера, поблизу соснового бору та мішаного лісу? Санаторій "Червона калина" не дарма називають перлиною Полісся, адже він відзначається комфортними умовами для оздоровлення як фізичного, так і духовного; високою якістю лікування та відпочинку. У санаторії ви маєте можливість покращити стан серцево-судинної, нервової, дихальної систем, опорно-рухового апарату та шлунково-кишкового тракту. Особливістю "Червоної калини" є цілющі джерела мінеральної води, яку можна зрівняти з водами чеського курорту Карлові Вари. Примітно, що значну увагу колектив санаторію приділяє саме безмедикаментозному лікуванню своїх відвідувачів – це і традиційні, і народні методи, серед яких пресотерапія, прогрівання житом, магнітотерапія, апітерапія (лікування бджолами), гірудотерапія (лікування п'явками), бальнеологія, гідрокінезотерапія та багато інших.

Контактна інформація: 35318, Україна, вул. Лісова, 1, с. Жобрин, Рівне нський р-н., Рівне нська обл., санаторій "Червона калина". Тел.: (0362)61-84-85, (0362)61-84-80 (бронювання місць), +38097-736-00-98 (корпоративний телефон - цілодобово). www.chervona-kalina.rv.ua



pic

"ГАЛИНА-ТУР"

Бажаєте відсвяткувати незабутній день святого Валентина? Тоді просимо завітати до туристичного агентства «Галина-тур». Вам радо запропонують тури рідним краєм («Поцілунок над вежами Львова», «Дивовижні Чернівці», «Романтичне Закарпаття», Засніжений Буковель…) та весь спектр відпочинку в країнах зарубіжжя. Любите екстрим – тоді до Ваших послуг найкращі лижні траси Австрії, Швейцарії, Фінляндії, Словаччини, Польщі… Цінуєте пригоди – тоді Вам до романтичної Італії, звабливої Франції, вишуканого Відню та Будапешту… Мрієте поніжитись на розкішних пляжах – летимо до ОАЕ, Єгипту, Таїланду, Домінікани… Або ж відкласти романтичний вікенд на зручний для вас день чи місяць – головне завчасно замовити подорож для коханої. «Галина-тур» на ринку – з початку тисячоліття, розвиваючись та набуваючи досвід разом з ВАМИ, щоб ВЕСЬ СВІТ відкрити для ВАС!

Контактна інформація: м.Рівне , вул. Соборна 2а. Тел.: +38 (0362) 22-58-45; (097) 397-87-00. Е-mail: galyna_tur@mail.ru galyna-tur.com.ua



pic

"ДОНАТЕЛЛА"

Ми знаємо, як не лише потішити кохану людину чимось солоденьким, а й вразити її справжнім кулінарним витвором мистецтва! Спробуйте торти від "Donatella", які відрізняються неймовірним дизайном та неперевершеним смаком! Відтепер здивувати свою другу половинку неймовірним оригінальним тортом буде дуже просто, адже тут Вам запропонують авторські торти, які ви не знайдете на прилавках звичайних магазинів.

Ваш торт може бути виконаний у формі жіночої сумочки-клатчу, професійного фотоапарату, автомобіля. Тут Ви знайдете романтичні тортики у вигляді сердечок чи всього, що дозволяє ваша уява. Кожен торт можна доповнити кумедними фігурками або ж написати справжнє солодке зізнання у коханні!

Якщо ж Ваша фантазія не має меж і зосередитись на чомусь одному не можете – замовляйте різноманітні капкейки (тістечка). Запевняємо, з тортами "Donatella" цей День закоханих буде по-справжньому солодким та незабутнім!

Контактна інформація: (067) 354 17 14; e-mail: torrtik@bk.ru, vk.com/d_o_n_a_t_e_l_l_a.



pic

"КРАМНИЦЯ ДРУКУ"

Шукаючи дійсно оригінальні подарунки для коханої людини, ми щоразу натикаємось на те, що є в багатьох і всюди. Але ж для особливої людини хочеться і особливий подарунок.

У «Крамниці друку» ви обов'язково знайдете оригінальні і неповторні подарунки. В асортименті послуг «Крамниці друку» ви знайдете різноманітні варіанти, які допоможуть вам зберегти спогади про одні з кращих моментів вашого спільного життя. Серед пропонованих послуг є нанесення ваших фотографій чи й інших написів на футболки, чашки, подушки – чим не спосіб бути поруч з коханою людиною повсякчас? А серед цікавинок – можливість створити фотомагніт, або і справжній фотопазл, складання якого безумовно нагадає вам про ті чудові зустрічі чи прогулянки.

Контактна інформація: Тел.: (098) 98 00 928, (093) 800 97 57. Рівне , Соборна 2А (біля УкрЕКСІМБанку), Соборна 9 (біля головного корпусу НУВГП). vk.com/k_druk Сайт: print-shop.in.ua



pic

"РОЗУМНА ІГРАШКА"

Всі ми в душі завжди залишаємось дітьми. Чому б не дозволити собі та коханій людині хоч раз в рік відчути себе на кілька років меншими та провести час так само безтурботно і весело, як в дитинстві? Гуртівня «Розумна іграшка» стане для вас щасливим білетом у світ казок та безмірної фантазії. В асортименті магазину ви знайдете і м'які іграшки для дівчат, і такі бажані для хлопців літаки чи автомобілі на радіоуправлінні. А можливо Ви захочете провести спільний вечір за грою в «Твістер» чи складанням пазлів? Завдяки «Розумній іграшці» вашій уяві є де розігратись.

Контактна інформація: м. Рівне , вул. Біла, 53 (зупинка 35-ї маршрутки, колишні аптечні склади). Тел.: 050-476-13-27, 097-231-55-84; smarttoys.com.ua

pic

VORONIN

День закоханих – романтичне свято і більшість подарунків натякають на ніжність почуттів та шалене кохання. Тим не менш, для коханих чоловіків ми намагаємось підібрати якісні та практичні речі. Саме в цій ситуації вам допоможе мережа магазинів чоловічого одягу «Voronin». Марка «Voronin» - лідер з пошиву високоякісних чоловічих костюмів в Україні. Кожен чоловік зрадіє такому подарунку, адже серед моделей є класичні та молодіжні лінії, кожна з яких підкреслює високий статус власника костюму та його першокласний стиль. “Родзинкою” бренду є аксесуари - ремені, краватки та запонки, виготовлені лише з натуральних та якісних матеріалів. Не втрачаючи свого функціонального призначення, ці елементи підкреслюють аристократизм та солідність кожного чоловіка. І не думайте, що запонки чи ремені - непомітні аксесуари, адже саме вони надають чоловікам елегантності та стилю.

Контактна інформація: вул. Макарова, 23 ТРЦ «Екватор», моб. (067) 183-26-21; просп. Миру, 12, моб. (097) 264-22-72. www.voronin.rv.ua

pic

"БУРШТИНОВА ХАТА"

Візитна картка Рівного - це бурштин. Рівне - бурштинова столиця України. Найкращий подарунок коханій людині Ви знайдете завітавши до майстрів ТМ "Бурштинова хата". Тут на Вас чекає широкий асортимент картин з "Сонячного каменю": пейзажі, ікони, квіти, тварини, портрети… та будь-яке замовлення за каталогом чи сюжетом замовника. Високий рівень робіт підтверджений участю та перемогами в більш як 30-ти виставках (в тому числі міжнародних). Бурштинова хата - оселя якості. Купуючи Українське - підтримуєш Україну.

Контактна інформація: Тел.: (067) 360-85-60, (095) 150-05-26. Е-mail: burshtynhata@bigmir.net. 1) Рівне , вул. Гагаріна 39, (Газотрон) вхід біля кафе "МарЛен" адмінкорпус, 2-й поверх. 2) Вул. Замкова 39, Речовий ринок, район "Шанхай", кіоск №22. 3) Вул. Київська 40а, Андріївський ринок, кіоск №145, (вхід з вул. Д.Галицького). 4) Вул. Пересопницька, Продуктовий ринок (біля м'ясного павільйону) http://burshtynovahata.at.ua/

pic

"ШАРМ+"

Радимо чоловікам звернути особливу увагу на варіант цього подарунку, а жінкам невимушено натякнути на нього своїм коханим, адже це чудова пропозиція від салону-перукарні "Шарм +".

Позбавте кохану домашніх турбот, дозвольте їй приділити час собі, і у відповідь Ви обов'язково бачитимете задоволену, сповнену сил і надзвичайно красиву жінку поруч з собою. Підкресліть зовнішню красу своєї коханої – вручіть їй у день закоханих подарунковий сертифікат від салону-перукарні "Шарм+". Професійні перукарі, косметологи, масажисти, манікюрниці допоможуть кожній жінці провести час у салоні безтурботно та з користю. В асортименті послуг стрижки, фарбування, лікування та догляд за волоссям; манікюр, педикюр, SPA-догляд; професійний догляд за різними типами шкіри, апаратна косметологія, масажі. Окрім того: нарощення вій, професійний макіяж та багато іншого. Після візиту до майстрів "Шарму+" цей День закоханих для вас обох мине приємно та незабутньо.

Контактна інформація: м. Рівне , вул. Корольова, 2. Тел.: (098) 88-88-624, (067) 660-42-32, (0362) 61-58-17. E-mail: flash-tour@ukr.net.

pic

"ФЕЄРІЯ МАНДРІВ"

Одна з найкращих туристичних компаній не лише Рівного, а й всієї України, "Феєрія мандрів" пропонує закоханим парам провести час з насолодою та користю. Подаруйте один одному незабутню мандрівку в будь-яку країну світу. Професіонали туристичної агенції "Феєрія мандрів" підбирають для своїх клієнтів не просто цікаві, а захопливі унікальні і звичайно ж комфортні тури на гірськолижні курорти, екзотичні острови, фантастичні узбережжя морів та океанів. Окрім цього з Вами будуть досвідчені гіди, які зроблять Ваш відпочинок максимально безтурботним та корисним.

Мережа агенцій "Феєрія мандрів" надає усі види туристичних послуг:відпочинок та туризм, авіа- та автобусні тури,корпоративний туризм та романтичні поїздки на будь-який смак! Насолодіться яскравим відпочинком і незабутні враження стануть реальністю! Адже туризм для агентів "Феєрії" - не бізнес,а творчість!

Контактна інформація: м. Рівне вул. Кавказька, 9-а, оф. 106. Тел.: (067)855-18-31, (066)078-29-79, (098)38-005-48. E-mail: rivne@feeria.ua. feerie.com.ua

pic

"ОЛІ-КА"

Коли постає питання вибору подарунка на День святого Валентина, то завжди хочеться чогось особливого, незвичайного. В таких випадках варто звернути увагу на речі, декоровані та виготовлені вручну, так званий "хенд-мейд". Такий подарунок зберігає тепло рук майстра та містить часточку його душі. І ще — він неповторний, а значить – єдиний і оригінальний. Знайти такі подарунки можна в салоні-магазині "Олі-ка". Ви можете вибрати для коханої людини різноманітні речі — від невеличкого сердечка-валентинки до комплекту практичних речей для кухні або кабінету. Якщо вагаєтесь з вибором — можна придбати подарунковий сертифікат.

Потурбувавшись завчасно, можна отримати подарунок, виготовлений на замовлення спеціально для вас, адже в магазині працюють не просто продавці, а майстри, що виготовляють чудові речі. А ще — ви можете навіть зробити подарунок самі...Так, так. Навчитись це робити професійно можна в "Школі декупажу" при салоні-магазині "Олі-ка". Відвідавши курс занять, ви зможете не тільки власноруч створити подарунок для своїх близьких та друзів, але й прикрасити свою оселю, і отримати при цьому море задоволення...

Контактна інформація: м. Рівне , вул. П. Могили, 28 корп. 3. www.olika.com.ua. E-mail: handmade@olika.com.ua. Тел: (0362)22-79-96, (067)360-56-57.

pic

ДХ-СТУДІЯ

В День закоханих ми радіємо кожній приємній дрібниці, адже головне - хто дарує і що вона для нас означатиме. В пошуках таких сувенірів завжди виникає проблема - їх багато, але особливих - мало. В поліграфії "ДХ-студія" ви можете долучитись до створення неповторного подарунку для коханої людини: футболки, куртки, бейси з будь-яким написом чи фотографією, або ж годинники, ручки, запальнички, парасольки, портфелі, канцелярські набори, блокноти - все це можна прикрасити на ваш смак. За бажанням можна створити навіть справжній календар з ваших фото. Повірте, такі подарунки не залишать байдужим нікого.

Контактна інформація: Рівне , вул. Пересопницька, 146. Тел.: +380(362)221047. E-Mail: dxstudio@meta.ua

pic

"КЛЯКСА"

Для багатьох День закоханих - особливий, тим не менш не в кожного знайдеться час, щоб знайти вартий уваги подарунок для коханої людини. В такому випадку в нагоді стають такі інтернет-магазини, як "Клякса". Рівне нська художниця Забужко Влада створює оригінальні і неповторні подарунки у різних стилях. Через свої вироби майстриня намагається дарувати людям красу нашого світу та позитивні емоції. Спробуйте переконатись самі - подарунки від "Клякси" - це якісні та неординарні подарунки за демократичними цінами. Тут ви можете придбати шкатулки, ключниці, магніти, різні дрібнички для декору інтер'єру, картини акриловими чи олійними фарбами. Чи замовити оформлення виробів на обраний вами мотив. Повірте, кожен зрадіє таким незначним але надзвичайно приємним сюрпризам.

Контактна інформація: www.klyaksa.rv.ua. E-mail: shop@klyaksa.rv.ua. vladazabuzhko.blogspot.com, vk.com/id18231217, www.facebook.com/profile.php?id=100004740498396.

pic

"КОЛЬОРОВА"

Якими теплими та ніжними є зустрічі з коханою людиною за чашкою чаю чи кави. Та не завжди є можливість провести час разом. Дозволить приховати цю прикрість особливий подарунок від дизайн-агенції "Кольорова" - чашка з оригінальним оформленням. В асортименті ви знайдете і парні кружки, звичайні білі або кольорові зсередини, "хамелеони". На них можна нанести фотоколажі, спільні фотографії чи романтичні картинки та фрази. Нанесені зображення довготривалі, надійні та якісні, тому не робіть з кружки нефункціональний сувенір - використовуйте цей подарунок за його призначенням і частіше згадуйте кохану людину та влаштовуйте спільні чаювання ;)

Контактна інформація: м. Рівне , вул. В'ячеслава Чорновола, 64. Тел.: (0362)45-07-10, (098)971-64-60, (097)804-95-21, (050)917-14-72. E-mail: mail@colorova.com.ua. colorova.com.ua. vk.com/druk.kruzka

pic

"ПРЕЗЕНТВІЛЬ"

Ви все ще не вирішили чим здивувати та приємно вразити кохану людину? Подарунковий дім "Презентвіль" спеціально для неординарних та романтичних рівнян підготував широкий асортимент цікавих сувенірів. Такі подарунки приємно отримувати, та ще більш радо їх будуть використовувати у повсякденні. Цікаві подушки, гаманці, веселі чашки, косметички, ексклюзивні годинники, сумки, картини і навіть футболки - ці всі речі зі звичайних стають частинкою свята у сірій буденності. Подаруйте коханим в цей день не просто якісну річ, а можливість радіти в будь-який час, відчуваючи Вашу ласку та турботу завдяки подарункам від "Презентвіля".

Контактна інформація: ТЦ "ЗЛАТА ПЛАЗА", 1 поверх. Відділ "Презентвіль" з 10:00 до 21:00 год. Тел.: 093-389-35-24. presentville.com.ua

pic