Рівне і далі оновлюється. Слідом за Майданом незалежності на реконструкцію чекає парк культури імені Шевченка. Уюблене місце відпочинку рівнян набуде нового вигляду до свого дня народження - наступного року йому виповниться сімдесят. Відколи у парку висадили перше дерево та встановили перші каруселі - там мало що змінювали.

Головний рівненський парк культури і відпочинку у занедбаному стані. Куди не кинь оком усе потребує ремонту, заміни, чи реконструкції. Літня естрада вже давно не відповідає сучасним вимагом за звуком та освітленням. А після загальноміських свят та гулянь парк потопає у смітті, та смороді. Рівняни переконані хоча парк і надзвичайно красивий, однак зміни йому потрібні. (СХ 00:30 Комментарий: Синхронируемый: бліци- рівняни. Должность: Титр: треба фонтани поремонтувати, благоустраювати... ) Те що парк потрібно реконструювати погоджуються і чиновники. Нині вже виділили кошти на проектно-технічну документацію на реконструкцію його гідроспоруд, освітлення та капітальний ремонт громадської вбиральні. Директор парку Микола Кравчук вже має проекти майбутніх змін. Розповідає, біля каскаду озер "Дюймовочка" зріжуть усі дерева. Аби вони не засмічували фонтан, заплановано також і підсвітку води, та місце для ігор наймолодших рівнян поруч. Після реконструкції цей фонтан потребуватиме в десять разів менше води. (СХ 00:20 Комментарий: Синхронируемый: Микола Кравчук Должность: директор ДКП міське обєднання парків культури та відпочинку" Титр:

про проект і зміни які відбудуться. .... ) Обіцяють оновити і дитячий майданчик. У майбутньому він буде обладнаний у народному стилі. Та найбільше клопоту буде у комунальників з літнью естрадою. ЇЇ хочуть поєднати з адміністративним приміщенням, та з глядацьклю залою на 6 тисяч місць. Щоправда поки це лише у планах на папері, і лише у жовтні архітектори представлять остаточний варіант реконструкції міського парку