У тих, хто сидить на голці - свої проблеми. Де дістати наркотики. Багато хто практично без перепон здобуває їх у рівненських аптеках - стверджують наркологи. І додують - чим доступніші трамадол та амфітамін - тим більше у Рівному наркоманів.

У Рівному більшає наркоманів. Медики скаржаться батьки зовсім не дивляться за дітьми. Тому нерідко у вільну хвилину їх нащадки біжать до найближчих аптек за трамадолом чи амфітаміном. Закінчуються такі захоплення залежністю та хворобами.

Нині на офіційному обліку у місцевому наркодиспансері перебуває понад тисячу наркоманів. Але переконують медики ця цифра надто занижена. Бо не всі згідні визнати себе наркоманом. Лікарі намагаються допомагають їм різними методами. Найліпший в один голос переконують фахвці замісна терапія. Замість психотропних речовин наркозалежному дають синтетичні пігулки.

В аптеках ситуацію коментують неохоче. Кажуть інформація про наркотичні препарати конфіденційна. Додають щодня за ними звертається майже два десятки рівнян.

Про небезпеку наркотиків знають і дорослі і малі. Але нерідко на дискотеках чи вечірках під градусом вони пробують щось нове, яке надалі стає захопленням яке руйнує життя.