Білборди у Рівному працюють на благо місцевої громади. Лише цього року місто отримало майже 3 мільйони гривень надходжень до міського бюджету. Тому їх роботу члени рівненського виконкому дозволили і надалі. Які ще питання обговорили на черговому засіданні виконкому, розкаже наша журналістка.

Традиційно засідання виконкому розпочалося із обговорення бюджету Рівного. На перший погляд він на кілька сотих відсотка перевиконаний, але грошей у бюджеті місто таки не дорахується.

Міський голова обурений, адже борги з'являються не з вини міста, а з вини уряду. Замість того, щоб місто ремонтувати, облаштовувати та розвивати, зароблені кошти йдуть на зарплати вчителям та лікарям. Та ще й у вимушені відпустки людей відправляють аби заощадити.

Рік ще не завершився, а члени виконкому вже вносять пропозиції щодо планування заходів та бюджету на наступний рік. Кажуть, життя та безпека дітей - понад усе.

Таку ідею чиновники підтримали і, кажуть, вже працюють над її втіленням.

Після запеклих обговорень робота виконкому повернулась у звичне русло. Підприємцям не дозволили продовжити роботу магазину по вулиці Соборній, 18, він так і працюватиме до 22 години. Обговорили також роботу Центру надання адмінпослуг, та затвердили програму розвитку малого і середнього підприємництва.