Все для фронту. На Рівненщині техніку для АТО взялись ремонтувати всім миром. В області - щонайменше дві потужні бази озброєнь. Ремонтувати та відновлювати техніку і зброю, яка зо два десятиліття зберігалась на складах, а подекуди - ржавіла просто неба, люди взялись усім миром. Які вони - волонтери, підприємці, жінки та студенти, що працюють у дві зміни, на благо країни - Дмитро Леонтіюк далі.

Гвоздики, акації, волошки, піони та гіацинти. Смертоносні "букети" звідси - секретної бази серед лісів Рівне нщини - їдуть на східний фронт щодень. Сюди ж приймають техніку на ремонт. Пані Наталія вже півроку ремонтує гармати та міномети для фронту.

Доки чоловіки воюють на фронті, жінки військову техніку обслуговують, ремонтують і фарбують. Важкі роботи тут виконують чоловіки.

Поміж складських та ремонтних ангарів тут, просто на базі, є ще й свій швейний цех.

Хоча у військовій справі зайвих елементів бути не може, та навіть типові вироби тут роблять з душею і фантазією. Все - аби солдатам на фронті якнайкомфортніше було.

Та навіть зараз частина потребує кваліфікованих спеціалістів, які можуть дати раду військовій техніці. Особливо - радіоелектроніці та засобам зв'язку.