У своєму ФБ рівненський бізнесмен, колишній зять Віктора Ющенка Олексій Хахльов підтвердив, що до тих подій був причетний і його двоюрідний брат Юрій.

"Ранок цього понеділка почався дзвінком в 6 ранку. Почув - "Сталась біда!". За сорок хвилин був в Клевані в лікарні. Двоюрідний брат Юра, швидка, нач міліції Максимов, купа медиків та людей в формі. Намагаюсь з'ясувати - полювання, компанія, необережність, загинула дівчина. В голові не вкладається, як таке могло статись... Хто що і як встановить слідство, - написав вчора, 10 листопада, Олексій Хахльов у своєму аккаунті на ФБ. - ПС. Ні разу в житті не був на полюванні і вважаю це хобі кривавим. Будьте обережні з вибором захоплень. Чорна полоса..."

Нагадаємо, на Рівне нщині під час полювання застрелили дівчину. Попередньо відомо, що дівчина пішла у кукурудзяне поле. Один із мисливців подумав, що там кабан і вистрілив. Від отриманих травм людина померла. Ширяться чутки, що її підстрелив співвласник парк-готелю "Швейцарія" - Юрій Мірков. Він є партнером Олексія Хахльова. До речі, останнього селяни бачили на місці події вже після скоєного.