Сьогодні близько четвертої години ранку до служби «102» надійшло повідомлення співробітників державної служби з надзвичайних ситуацій про те, що в с.Корнин Рівненського району горить приватний будинок.

Відомості по даному факту внесено до єдиного обліку заяв та повідомлень про скоєні кримінальні правопорушення та інші події Рівне нського районного відділу.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна та з’ясувала, що пожежа виникла по місцю поживання 37- річного Сергія, якому і належить дане помешкання.

Співробітники служби з надзвичайних ситуацій пожежу локалізували, та наразі встановлюють причини її виникнення. Вогнем пошкоджено частину даху будинку в районі димоходу.

Господар будинку разом з сім’єю знаходилися в помешканні та на щастя не постраждали, в медичні заклади не зверталися.

— По приїзду міліціонерів з місця події відомості по даному факту буде внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією частина 1 статті 194 ККУ (умисне пошкодження чужого майна), — зазначив начальник Рівне нського РВ Ігор Яблонский. — В подальшому в ході досудового розслідування буде призначена пожежо-технічна експертиза, яка і визначить причину пожежі. Про це повідомили у Рівне нському РВ УМВС України в Рівне нській області.