Особовий склад оперативного командування "Північ" за минулу добу втрат не поніс. Протягом доби бойовики 12 разів обстріляли позиції військ оперативного командування «Північ», із них 3 рази з БМ-21 «Град», 2 зі стрілецької зброї, 7 – з мінометів.

Двічі в районі населеного пункту ГОРСКОЄ, було обстріляно взводний опорний пункт одної із механізованих бригад із БМ-21 «Град», один військовослужбовець поранений. З мінометів та стрілецької зброї були обстріляні взводні опорні пункти в районі населеного пункту СТАНИЧНО-ЛУГАНСЬКЕ та ОЛЬХОВЕ, блок-пост в районі населеного пункту Трьохізбьонка. Тричі з мінометів обстріляли блок-пост в районі Золоте – Фрунзе – Кримське.

Ударів бойовиків зазнали блок-пости в районі населеного пункту Кримське та Донецьке. Зважаючи на високу інтенсивність ведення обстрілів противником по військовослужбовцям, які стоять на охороні визначених позицій та реальну загрозу їх життю і здоров’ю підрозділи артилерії військ оперативного командування «Північ» за день виконали 19 вогневих завдань у відповідь.

Наведено комбінований мостовий перехід з комплекту ТММ-3 в районі населеного пункту Нижнє.

Про це повідомляє прес-центр ОК "Північ".