У Рівному планують перейменувати кілька вулиць. Перш за все хочуть вшанувати героїв Небесної сотні, для них планують цілу площу, та вулицю. А також кілька вулиць в честь героїв загиблих у зоні АТО. Чи готові рівняни до таких змін у рідному місті дізнавалися студенти МЕГУ, для цього вони організувалися у соціологічні групи, і провели опитування серед мешканців міста, та саме тих вулиць, які планують переіменувати. Тож, кому невдовзі доведеться поновлювати документи та звикати до нової поштової адреси, дивимось у нашому сюжеті.

Вивчити думки рівнян щодо переіменування вулиць на честь нових героїв взялися студенти МЕГУ. Впродовж двох тижнів півтори сотні студентів проводили соціологічне дослідження. Одне з головних питань чи варто переіменувати привокзальну площу, на площу героїв Небесної Сотні.

Водночас зауважили дослідники, рівняни хочуть щоб площа була якомога ближче до центру міста. Міський голова побажання врахував, і запевнив площу поблизу вокзалу будуть реконструювати.

На цій площі хочуть і монумент чи стелу встановити на честь героїв. Можливо навіть переобладнати вже існуючу - героям Вітчизняної війни. Однак дизайнер Олексій Огонь висловив сумніви щодо таких змін.

Тож дизайнер пропонує створити нову скульптуру, так уникнуть невдоволення окремих рівнян. Ініціатори дослідження впевнені перш ніж робити глобальні зміни, усі пропозиції потрібно обговорити з рівнянами.

Досліджували думки рівнян і щодо перейменування у нові назви таких вулиць як - Федіна, Руднєва, Бахарєва. Ці вулиці не багаточисельні, але мешканці у переважній більшості готові до змін назв вулиць.