Кожна робота має бути винагороджена. Комусь дістається скупа похвала, а комусь - на горіхи. Роздавали слонів сьогодні і керівникам районів. Найбільше дісталося тим, чия територія в обласному рейтингу пасе задніх. Хто ж з голів райадміністрацій на яку винагороду заслужив - у наступному сюжеті.

Назвати найкращих і вислухати найгірших. Під таким девізом провели засідання колегії Рівне нської облдержадміністрації. За останній місяць найбільше негативних тенденцій відзначають у Рівному, Радивилівському та Володимирецькому районах. Вони й зайняли у рейтингу останні місця. Чи не найбільше дісталося голові Володимирецької райдержадміністрації. Адже його район другий місяць поспіль - останній у рейтингу.

Голова району пояснює: значна кількість недопрацювань пов'язана з одним підприємством - "Регіон-Інвест". Мовляв, нині саме це підприємство виграло тендер на ремонт доріг у районі. Роботи має завершити до кінця місяця, тоді ж - розрахується з усіма боргами. А це відповідно покращить показники району.

Голова обласної адміністрації вцілому роботою своїх підлеглих задоволений. Каже: якщо недопрацювання у районі - це вина все ж керівників, дисциплінарної відповідальності їм не уникнути.

У той же час найкраще за жовтень впоралися Демидівський, Корецький та Острозький райони. В обласному рейтингу від квітня вони знаходяться на перших місцях.