Правоохоронці вилучену речовину схожу на метамфетамін та марихуану віддали на дослідження експертам.

26 жовтня у Здолбунові співробітники відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків затримали 32–річного місцевого жителя, який збув за 200 гривень поліетиленовий пакет з порошкоподібною речовиною вагою один грам зовні схожою на метамфетамін.

Пізніше в в будинку за місцем проживання під час санкціонованого обшуку оперативники вилучили ще 6 пакетиків із аналогічною речовиною. Чи дійсно там амфетамін?, згодом встановлять експерти НДЕКЦ при УМВС.

Цього ж дня о 19.00 поблизу виправного центру № 131, який розташований у Рівне нському районі, був затриманий працівниками ВБНОН УМВС житель м. Рівне , який перекинув через паркан зазначено вище ВЦ для одного із засуджених із Закарпатської області, пакунок з речовиною схожою на наркотичну.

На автовокзалі у Рівному працівники міліції затримали жителя м. Здолбунова, який поводив себе досить агресивно до оточуючих. При поверхневому огляді у 26–річного здолбунівчанина правоохоронці виявили та вилучили згорток з подрібненою речовиною зеленого кольору вагою приблизно 5 грамів. Аналогічний згорток такої ж ваги вилучили міліціонери і в жителів Сарн, які зчинили галас у своєму автомобілі марки «Опель» на Дослідній станції поблизу райцентру.

Ще двоє жителів обласного центру скаржились до міліції на своїх сусідів, які на їх думку виготовляють наркотики. В ході перевірки інформація не підтвердилась.

Про це повідомляє СЗГ УМВС України в Рівне нській області.