30 річний Микола родом із Рівненщини. Він один із тих, хто після початку широкомасштабного вторгнення росії в Україну, пішов до лав ЗСУ.

Про це повідомляє 23 інженерно-позиційний полк.

Березень 2022 докорінно змінив життя добровольця. Довелось чимало вчитись та швидко адаптуватися до викликів, які готувало "військове життя".

"Маю юридичну освіту, але за фахом так і не працював. Паралельно проходив навчання на військовій кафедрі. Крім цього я ще здобував освіту за спеціальністю "Психолог". І набуті тоді знання - зараз стали мені у пригоді", - розповідає про себе захисник.

Більшу частину служби військовослужбовець 23 інженерно-позиційного полку Командування Сил підтримки Збройних Сил України провів на ротаціях. Крайня тривала найдовше - 9 місяців.
Днями начальник групи психологічного супроводу та відновлення, капітан Микола повернувся з виконання бойових завдань, зі сходу України.

"Я тут, а душа моя ще там, із побратимами", - єдине, що сказав Микола про перебування на фронті.

Попереду у захисника відпустка. А далі - знову у стрій, щоб боронити Україну.
За мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність українському народові і військовій присязі, незламність духу, зразкове виконання військового обов'язку та високий професіоналізм, проявлений в умовах збройної агресії російської федерації проти України, капітан Микола нагороджений відзнакою Президента України "За оборону України".

Служба зв'язків з громадськістю
23 інженерно-позиційний полк