Мешканці малосімейки із Соборної, 257 у Рівному знову прийшли до суду. У такий спосіб люди прагнуть відстояти своє майно, а саме житлову площу квартир. Люди вже третій рік поспіль прагнуть одного: аби місто прийняло їх будинок у комунальну власність. Справа вкотре потрапила до суду, адже вже нові власники будинку ведуть свою боротьбу за нерухомість. Подробиці у наступному сюжеті.

Вже кілька років мешканці малосімейки шукають захисту та правди. Цього разу знову прийшли до суду, вже на друге засідання. Сподіваються, почути вирок на свою користь.

Новий власник відмовився передати будинок у комунальну власність міста, й хоче повернути його через суд. Однак, скаржаться люди, у будинку роками власники нічого не робили.

Про свою біду, та проблеми будинку люди вже говорять відкрито. Кажуть ніде навіть довідки взяти на отримання соціальних виплат.

Піісля другого засідання суд вирішив - залишити попереднє рішнення в силі, тобто передати будинок у комунальну власність міста. Та це бідкаються мешканці - певно ще не кінець історії, тому радіти ще рано.