У мікрорайоні Ювілейний трикімнатна квартира вигоріла вщент. Є припущення, що трагедія сталася через телевізор. Він замкнув. У квартирі мешкали матір з сином. Жінка встигла врятуватись, а от її нащадок задихнувся димом і загинув.

Скрізь кіптява та страшенний запах горілого – так тепер виглядає під’їзд на Ювілейній 3. На восьмому поверсі згоріла трикімнатна квартира. На перилах висять килими, на стінах поплавлені дроти. Пожежа вирувала вночі.

У квартирі проживала пенсіонерка та її 40-річний син. Того вечора, як зазвичай, люди полягали спати у різних кімнатах. Вночі жінка відчула дим. Він йшов з приміщення де був син. Останній гукав на допомогу.

Через їдкий дим - матір не змогла зайти до кімнати сина. Вибігла на коридор і викликала пожежників.

Коли рятувальники увійшли до квартири, 40-річний чоловік був вже мертвий. Він отруївся продуктами горіння. Рідні припускають, що вогонь спалахнув через телевізор. Чоловік заснув, його не вимкнув і замкнула електропроводка.

Пожежа через телевізор – це одна з версій. Ще може бути причиною всьому паління у ліжку. Адже сусіди загиблого чоловіка характеризують посередньо. Мовляв, полюбляв випити.

Справжню причину пожежі – з’ясують фахівці. Загиблого чоловіка вже поховали. Він був розлученим. У нього залишився повнолітній син.