Астрологічний прогноз на Новий 2010 рік для кожного знаку Зодіаку. Також ви можете прочитати загальний гороскоп для всіх знаків Зодіаку, а ще - характеристику людей, що народилися в рік Тігра.

ОВЕН

Сімейні стосунки. Кохання. У 2010 році Овнам буде важко визначитися зі своїми симпатіями, нелегко обрати лінію поведінки і справитися зі своїми емоціями. Можливо, що навіть ваші близькі й кохані люди будуть шоковані вашими неординарними витівками і зухвалою поведінкою. Не дивуйтеся, якщо хтось вчинить так само і з вами. Друга половина 2010 року характеризується більшою стабільністю у стосунках, Овни нарешті знайдуть гармонію, яку шукали. Наприкінці року вас чекають цікаві інтригуючі знайомства.

Робота і гроші Фінансова рівновага крутиться навколо ваших заощаджень. Непродумані ризики на початку року - в березні, червні і серпні, а потім і в листопаді - можуть призвести до втрати ваших заощаджень, проте ці ризики можуть обернутися хорошою можливістю запрацювати. У такому разі новорічні свята можуть порадувати вагомою товщиною гаманця.

Здоров'я і відпочинок Здоров'я повністю залежатиме від вашого емоційного стану. Позитивний настрій допоможе обійти хвороби стороною, а ниття і пхикання - довести до занепаду сил і нездужань. Восени, швидше за все, загостряться хронічні захворювання. В іншому слід дотримуватися стандартних рекомендацій з дотримання здорового способу життя - добре відпочивайте, добре харчуйтеся.

ТЕЛЕЦЬ

Сімейні стосунки. Кохання. У 2010 році Тельці купатимуться в океані ніжності й довіри, яка запанує у стосунках з другою половинкою. Всі неприємності, минулі непорозуміння й образи будуть забуті. Якщо ж ви все ще самотні, ближче до кінця року придивіться до найближчого оточення - дуже можливо, що ваша половинка постійно знаходиться поруч, тільки ви чомусь не сприймаєте цю людину серйозно.

Робота і гроші На початку року Тельцям необхідно бути економними, оскільки доходи не будуть такими вже й великими. У другій половині року Тельцям випаде хороша нагода запрацювати - не проґавте момент, використайте свої шанси. До кінця 2010 року можливий перехід на нову роботу або новий кар'єрний виток. Здоров'я і відпочинок Здоров'я не обіцяє проблем, але будьте обережні в лютому - не перенавантажуйте організм. Більше приділяйте увагу фізичній активності і регулярно проходьте медобстеження.

БЛИЗНЮКИ

Сімейні стосунки. Кохання. Чимало Близнюків у 2010 році сумніватимуться у почуттях - як своїх, так і коханої людини. А робити цього не слід: постійне недовір'я, підозри, можуть внести серйозний розлад у стосунки й викликати їх охолодження, особливу небезпеку представляє цей, 2010 рік. Постарайтеся хоч би до Нового року залагодити всі непорозуміння і не обманюйте свою половинку.

Робота і гроші Цей рік Близнюки проведуть у працях і турботах, але ваші старання будуть винагороджені, причому настільки, що ви відчуєте смак до марнотратства нелегкою працею зароблених грошей. Особливо вдалими обіцяють стати лютий і травень. Постарайтеся не вкладати кошти в сумнівні підприємства. Думайте про те, щоб закласти фундамент для подальшого зростання добробуту. Здоров'я і відпочинок Стежте за здоров'ям і всіляко уникайте нудьги - саме від неї і можуть виявитися всі ваші болячки. Частіше бувайте в товаристві хороших друзів, забезпечте себе позитивними емоціями, і тоді в 2010 році вам нічого не загрожує.

РАК

Сімейні стосунки. Кохання. Про які-небудь стабільні відносини в особистому житті замислюватися поки рано - дуже багато зовнішніх обставин і підводних течій. Проте навесні Ракам випаде нагода зайнятися собою і своїм коханим (коханою). Постарайтеся не душити його (її) своєю любов'ю і ревнощами. Романтичним буде літо - тут і нові знайомства, і таємні пристрасті. До кінця 2010 року чекайте сюрпризів від коханих - як приємних, так і не дуже.

Робота і гроші Ракам у 2010 році треба дуже постаратися не залізати в борги, а всі минулі кредити повернути чітко і в строк. У лютому Раків може чекати дуже відповідальна і прибуткова робота, на яку слід погоджуватися і проявити при цьому всю свою серйозність і зібраність. В цілому 2010 рік обіцяє бути матеріально сприятливим.

Здоров'я і відпочинок Життєвий тонус організму схильний до перепадів, здоров'я може капризувати, необхідно серйозно ним зайнятись і звертати увагу на будь-які нездужання. Чітко дотримуйтесь розпорядку дня, одержуйте дозовані фізичні навантаження, хороше харчування. Максимум часу намагайтесь приділяти сім'ї.

ЛЕВ

Сімейні стосунки. Кохання. У 2010 Левам необхідно постаратися не робити необдуманих кроків, не йти на повідку у своїх пристрастей і невгамовного потягу до експериментів. Цим ви можете зруйнувати ваші стабільні стосунки. Зберігайте вірність своєму партнеру. В іншому ж рекомендується проявляти ініціативу і не чекати біля моря погоди: якщо вам хтось дуже подобається, сміливо призначайте йому побачення. Особливо це актуально весною і наприкінці року.

Робота і гроші У фінансовому плані 2010 рік обіцяє бути благополучним, проте брати кредити не рекомендується - розплатитися з ними буде складно. Доходи будуть поступово і неухильно рости, хоча фінансових проривів 2010 рік не обіцяє. На початку року постарайтеся не тринькати свої заощадження, щоб уникнути криз.

Здоров'я і відпочинок Уважніше поставтеся і до здоров'я. Підступна недуга може застати Левів зненацька у найневідповідніший момент, тому прислухайтеся до свого організму і при перших ознаках нездужання звертайтеся до лікаря. Пропущені “мимо вух” сигнали можуть бути передвісниками серйозних захворювань. Будьте обережні!

ДІВА

Сімейні стосунки. Кохання. Завантаженість і повна зануреність в роботу не дозволяє Дівам знаходити багато часу для коханої людини, і абсолютно даремно. Саме в 2010 році коханий (кохана) може не витерпіти і назавжди гримнути дверима. Тому постарайтесь приділити йому увагу, тим паче, що в цьому випадку ви не пошкодуєте. Не рекомендується також заводити перелюбства, вони обов'язково випливуть назовні. Кращий час для залагодження особистих справ - осінь, а для нових знайомств - традиційно - весна.

Робота і гроші Початок 2010 року може бути фінансово проблемним, але не хвилюйтеся, до весни все налагодиться. Старайтеся протягом року відкладати що-небудь із заробленого, оскільки впродовж всього періоду раз-по-раз виникатимуть непередбачені витрати. У 2010 році категорично не рекомендується вести справи з друзями і організовувати корпоративний бізнес, краще все робити поодинці. Тримайте свої плани у секреті від цікавих вух і очей.

Здоров'я і відпочинок Здоров'я Дів обіцяє бути стабільним, лише стежте за своїм емоційним станом і тонусом. Частіше посміхайтеся, викиньте з голови похмурі думки, злість, гнів і розчарування, відмовтеся від шкідливих звичок.

ТЕРЕЗИ

Сімейні стосунки. Кохання. Особисті стосунки обіцяють бути нерівними - то “розлучення і дівоче прізвище”, то зізнання у коханні до гроба. Кохані в 2010 році будуть особливо незговірливі і нетерпимі до змін вашого настрою. Уникайте конфліктів, прагніть не шокувати обранця (обраницю), інакше розрив дійсно може статися. Особливо небезпечними у цьому сенсі можуть бути червень і жовтень.

Робота і гроші У фінансовому плані Терезам захочеться чогось грандіозного, девіз 2010 року - “пан або пропав”. Потрапити в десятку буде непросто, а наробити дурниць і потерпіти фінансовий крах - елементарно. Будьте обережні! Зате й виграш у разі перемоги буде значним. Особливо обережними з грошима треба бути весною і на початку осені. Ближче до кінця 2010 року трапиться чудова нагода додатково заробити.

Здоров'я і відпочинок Здоров'я Терезів не повинне підводити, а от нерви можуть часом здавати. Намагайтесь тримати емоції в узді, не піддайтеся паніці і сумним настроям. Ваш ключ до хорошого самопочуття - усмішка й ігнорування всіляких дрібних життєвих негараздів.

СКОРПІОН

Сімейні стосунки. Кохання. Скорпіони в 2010 році носитимуться по хвилях кохання весь рік. Навесні Скорпіони здатні захопитися настільки, що просто втратять голову. Літо 2010 року також внесе сумбур в емоційне життя, дуже часто ви думатимете про розрив з колишнім обранцем на користь нового. Не поспішайте - новий коханий навряд чи запропонує вам сімейні узи, а старого можна втратити назавжди. Будьте уважні до своїх коханих в кінці 2010 року, це допоможе налагодити стосунки, що похитнулися.

Робота і гроші Фінансове становище Скорпіонів нестабільне - то порожньо, то густо. Проте якщо протягом всього року ви накопичуватимете заощадження, то уникнути криз цілком вдасться. Восени є можливість значного збільшення доходів за рахунок додаткової роботи. І тоді до новорічних свят Скорпіони можуть підійти з якоюсь кількістю зайвих грошей.

Здоров'я і відпочинок Здоров'я обіцяє не підводити, особливо якщо ви дотримуватиметесь режиму сну і відпочинку і споживатимете тільки свіжі натуральні продукти. Ведіть спокійний і розмірений спосіб життя, уникаючи зайвих стресів й екстремальних струсів, тоді хвороби обійдуть вас стороною.

СТРІЛЕЦЬ

Сімейні стосунки. Кохання. Особисте життя Стрільців ознаменується переосмисленням свого ставлення до коханих і реалістичнішим поглядом на їхні якості. Нерозважливість і завищені вимоги цілком можуть призвести до розриву стосунків, але якщо зиму і весну вам вдасться пройти без втрат, то до кінця весни цілком вірогідне ваше весілля. Або ж просто знайдете справжнього друга серця.

Робота і гроші Стрільці в 2010 році досягнуть успіху в отриманні різних позик і кредитів, проте варто бути обережнішими - помилки можуть дорого коштувати. Особливо небезпечним у цьому сенсі може стати липень і листопад, коли можна здорово “попасти” на велику суму грошей. Все перевіряйте ще раз і не довіряйте веселковим обіцянкам.

Здоров'я і відпочинок Проблем зі здоров'ям не передбачається, проте тримайте емоції в на повідку - нервова система не пробачить вам постійних потрясінь, що може вилитися в нездужання.

КОЗЕРІГ

Сімейні стосунки. Кохання. 2010 рік може принести Козерогам кардинальні зміни в особистому житті - зустріч зі своєю половинкою. На це можна розраховувати в лютому, травні, червні і вересні. Якщо нічого такого не плануєте, готуйтеся втратити голову, закохуватися і захоплюватися.

Робота і гроші Доходи обіцяють рости за рахунок старанності на основному місці роботи. З'являться "зайві" гроші, які влітку ви із задоволенням витратите на коханих і розваги. Головне - не втрачайте голови і не намагайтеся зіграти “по-великому”, беручи участь в якій-небудь “супервигідній” авантюрі, що може відбутися восени. Слухайте свою інтуїцію і додайте сюди тверезий розрахунок, тоді до Нового року ваш гаманець істотно потовщає.

Здоров'я і відпочинок Ваше здоров'я не постраждає, якщо ви не мучитимете себе постійними дієтами і фізкультурою. У всьому дотримуйтесь міри. Їжте вітаміни. Уникайте нервових перевантажень, зайві хвилювання вам ні до чого.

ВОДОЛІЙ

Сімейні стосунки. Кохання. Голова цілком зайнята швидкоплинними захопленнями і розвагами. Весь початок 2010 роки проведете на хвилях кохання і в перельотах від однієї симпатії до іншої. Проте до літа радимо визначитися зі своїми симпатіями, щоб уже восени махнути з коханим і єдиним кудись в екзотичні країни.

Робота і гроші Доходи Водоліїв в 2010 році не обіцяють бути стабільними. Причина тому - вони ніяк не можуть вирішити, що робити з грошима: накопичувати або витрачати. Готуйтеся збільшити службове завзяття, щоб не відчувати провалів у матеріальній сфері. Кінець 2010 року дасть можливість непогано запрацювати і поверне душевну рівновагу.

Здоров'я і відпочинок Бережіть здоров'я. Дотримуйтесь розпорядку дня, приділіть більше часу сну, уникайте перевантажень, дотримуйтесь дієти, ходіть у спортзал, гуляйте на свіжому повітрі - і хвороби обходитимуть вас стороною. Навесні можливе загострення хронічних захворювань. Кінець 2010 року принесе бадьорий настрій і хороше здоров'я.

РИБИ

Сімейні стосунки. Кохання. У 2010 році Риби можуть знайти своє кохання у поїздках, подорожах або на просторах Інтернету. Навіть випадкове знайомство може вилитися в щось більше. Проте початок 2010 року ніяких серйозних змін не провіщає: насолоджуйтеся повною свободою, спілкуйтеся з друзями, фліртуйте й інтригуйте. Рибам у 2010 році не рекомендується заводити романтичні стосунки на роботі.

Робота і гроші Цього року “ризик” і “гроші” для вас - поняття несумісні, тому не намагайтеся грати “по-великому”, вкладаючи свої заробітки в сумнівні підприємства. Краще примножуйте те, що у вас вже є, тоді ваші доходи будуть стабільними, радуючи вас і ваших домашніх. Влітку може трапитися додаткова нагода заробити, а до кінця 2010 року доведеться повертати борги, що накопичилися.

Здоров'я і відпочинок Здоров'я вимагає пильної уваги і чуйного ставлення - не перенавантажуйте себе роботою і фізичними навантаженнями. Дотримуйтесь дієти, режиму сну і відпочинку. Навесні можуть загостритися хронічні захворювання, дайте собі перепочити, приймайте вітаміни. На початку осені рекомендується почати комплексне лікування наявних хронічних захворювань.