По-перше, відзначимо, що прийдешній Новий 2010 рік є роком Металевого Тигра, а по-друге, 2010 рік пройде під чоловічим, янським керівництвом, а по-третє, офіційним астрологічним кольором Нового 2010 року Тигра є сріблястий колір, а метал-талісман в 2010 році Тигра — це срібло.

Отже, після 2009 року сімейного, наполегливого і працелюбного Бика за китайським гороскопом нас чекає 2010 рік революційно настроєного Тигра-бунтівника, та не просто рік Тигра, а рік металевого Тигра, тобто протегуючою Стихією 2010 року буде Стихія Метал, що обіцяє досить жорсткий і складний період для кожного з нас.

Згідно із загальним гороскопом, для всіх знаків зодіаку 2010 рік Тигра буде, з одного боку, дуже вдалим — люди будуть частіше, ніж звичайно, здійснювати щирі й сповнені благородства вчинки, прокинеться активна жага діяльності і бажання зробити цивілізацію кращою, набагато кращою, ніж вона є.

А з іншого боку, в 2010 році Тигра збільшиться кількість аварій, саботажів на підприємствах, квапливих звільнень із найбільш незначних приводів. Проте, загальний гороскоп на 2010 рік Тигра за китайським, східним гороскопом передбачає, що терплячі і працелюбні працівники, що довго чекали своєї зоряної години, нарешті його дочекаються і одержать довгождане підвищення по службі.

Після кризового 2009 року Бика 2010 рік Тигра пробудить в людях оптимізм і ентузіазм, бажання не переживати з приводу світової фінансової кризи, а робити для подолання його руйнівних наслідків активні і ефективні дії. Треба сказати, що різкість і революційність Тигра за китайським гороскопом у 2010 році виразиться в тотальному "переробленні", а правильніше сказати — в глибокому реформуванні всіх значущих суспільних засад.

Джерело