У селі Курозвани сьогодні відкрили дитячий садок «Капітошка». Привітати 50 дітей та їх батьків завітали представники обласної та районної влади, зібралася сільська громада. Адже саме мешканці села активно долучалися до будівництва садка. Про це повідомляють на сайті Рівненської ОДА.

- Тепер діти села Курозвани мають змогу отримати якісну дошкільну освіту, а їх батьки – спокійно ходити на роботу. Умови у садочку хороші. Тут усе нове та якісне. Сучасний харчоблок, сучасні санвузли, є своя котельня на альтернативному виді палива, а значить дітям буде тепло та затишно, - зазначив голова Рівне нської ОДА Сергій Рибачок.

- Три роки у Курозванах чекали на відкриття цього садочка. Наше село аграрне, і батьки були вимушені брати дітей з собою на поле. Тож тепер дошкільнята підуть у садочок, де будуть доглянуті та нагодовані, - зауважив Курозванівський сільський голова Іван Кравчук.

Після перерізання стрічки, усі бажаючі змогли оглянути дитячий садок.

- Чекали на відкриття дошкільного закладу з нетерпінням. Моя дитина теж піде у «Капітошку». Це гарний приклад того, як наші українські села розвиваються та розростаються, - розповіла мешканка села Курозвани Олеся Мосійчук.