"Банківску таємницю часів Помаранчевої революції" - студентам острозької академії відкрив спікер парламенту Арсеній Яценюк. Власну книгу під такою назвою він презентував спудеям, запевнив вони майбутнє нашої держави, відтак про все повинні знати першими.

Високопоставленного гостя довго чекати не довелося, голова Верховної ради Арсеній Яценюк в Острозьку академію приїхав завчасно. Традиційні вітання, і делегація прямує у коридори найдревнішого навчального закладу України. Ректор Ігор пасічник - показує усе що є найцінніше, однак і про проблеми не замовчує, адже по приїзду спікера очікує на фінансову підтримку закладу. Вже на зустрічі зі студентами Арсеній Яценюк наголошує він підтримує болонську систему навчання, однак понад тисяча навчальних закладів - його насторожує, адже гроші на освіту розпорошуються, однак острозьку академію він таки пообіцяв підтримувати. Про книгу "Банківська таємниця часів помаранчевої революції - спікер сказав коротко, вона не лише для для фінансистів, а й для пересічного українця. Далі перейшов до справ політичних.

Спудеї натяк Арсенія Яценюка зрозуміли, і після його виступу спілкувалися з гостем на рівних. Поговорили про інфляцію, економіку і політику. Спікер запевнив - коаліція і справді схудла, і голосування знову опинилися під загрозою, тому нині головне завдання - подолати внутрішню політичну кризу. Журналістам Яценюк пообіцяв - вибори міського голови Рівного будуть.

Роботу парламенту спікер оцінює позитивно, каже прийняли бюджет, митний тариф, 50 законів, та 240 постанов. Однак шкодує пакет реформ не впровадили, воодночас провалили і земельну реформу.