Сюжет про рівнянина В'ячеслава Хільчишина селяни із Андрушок побачили по телевізору. Після цього знайшли більш детальну інформацію на сайті ((http://atoheroes.org/)(«Герої АТО»)), і зібрали понад тисячу гривень на благодійному концерті.

Як повідомляє www.1.zt.ua, організатором концерту є заступник директора Андрушівської школи Мирослава Юхимівна. Вчителька розповідає, що це вже другий благодійний концерт у селі. На першому були зібрані кошти для родин, чиї рідні зараз перебувають в зоні АТО.

Вдруге зібрали 1450 гривень, 200 гривень віддали родині, в якої батько перебуває в АТО, а всі інші кошти вирішили передати Хільчишину.

Айдарівцю з Рівне нщини В'ячеславу Хільчишину ампутували руку

На благодійному концерті виступали діти з українськими піснями від 5 років.

Мирослава Юхимівна каже, що зовсім скоро пройде іще один концерт, на якому діти знову будуть збирати гроші на лікування поранених військових.

Гроші, які зібрали для Хільчишина, передали йому особисто. Вячеслав подякував діткам за чуйність та небайдужість.

Айдарівець з Рівне нщини, якому ампутували руку, потребує допомоги [ЯК ДОПОМОГТИ]



pic

Нагадаємо, що Айдарівець Хільчишин В'ячеслав втратив в АТО руку. Перебуває зараз у Київському госпіталі. Буквально на днях йому зробили операцію. Намагалися врятувати руку ще у Харківському госпіталі, але не прижилася. Довелося ампутувати.

Нині цей мужній чоловік, що народився і виріс у селі Люхча Сарненського району, в якого там лишилася старенька мама - інвалід по зору, всіма силами намагається й далі любити життя.

Він дуже вдячний волонтерам, які всіляко йому допомагають. Запевняє, що нічого такого не потребує.

Наразі вирішується питанням з протезом для В'ячеслава Хільчишина, на якій потрібна буде значна сума коштів.

Уся інформація про поранених бійців на сайті «Герої АТО».

Хочете допомогти?

Картковий рахунок на ім'я Хільчишин В'ячеслав Павлович - 5168 7423 3067 1060