Після тривалої ((http://rivne1.tv/news/37285)(епопеї із забороною використання піротехніки у Рівному)) на час проведення антитерористичної операції на сході нашої країни, міський виконком спромігся лише на звернення до рівнян і проханням не влаштовувати салютів.

Зокрема, у зверненні йдеться "у ці важкі для нашої країни дні, коли на Сході України гинуть найкращі сини - патріоти нашої держави, військовослужбовці та мирні громадяни, виконавчий комітет Рівне нської міської ради звертається до усіх вас з великим проханням підтримати ініціативу багатьох мешканців та громадських організацій міста щодо тимчасового припинення використання піротехнічних засобів під час різного роду святкувань.

Сподіваємося, що ви з розумінням віднесетеся до цього прохання. Адже нині, коли до Рівного стали надходити звістки про загибель наших земляків, не час для гучних феєрверків. Крім того, на фоні бойових дій на Сході України вибухи салютів у деяких громадян викликають занепокоєння та страх. Віримо, що наше взаєморозуміння допоможе наблизити той час, коли мир і спокій знову поселяться в серцях та домівках кожного з нас"

Нагадаємо, у Тернополі рішення про заборону використання салютів прийняла іще наприкінці липня