ВП «Рівненська АЕС»6 серпня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «ДОЦ УБ РАЕС» на реконструкцію своєї будівлі №138 під військовий штаб за 2,30 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Будівлю реконструюють для розміщення в ній штабу військової частини та створення умов для проведення навчання особового складу. Роботи фінансують коштом «Енергоатому».

Проектом передбачена реконструкція перегородок, сходів, сходових клітин, даху, заміна вікон і дверей, прокладання тепломережі, водопроводу й каналізації. На участь у тендері подавалися шість компаній, чотири були відхилені через низку причин, у тому числі за невідповідність набору ліцензій. Єдиними конкурентами лишилися «ДОЦ УБ РАЕС» і ТОВ Промислова група «Антикорбудсервіс», Анатолія Сухинюка, депутата Львіської облради від БЮТ. Рівне нську компанію «ДОЦ УБ РАЕС» заснували у 2005 р. Григорій Охрімчук і приватне ЗАТ «Управлiння будiвництва Рiвненської АЕС». Акціонерне товариство засновувала низка фізосіб, серед яких Василь Пасєка – колишній головний інженер УКБ ВП «Рівне нська АЕС», на цій посаді він фігурує в протоколах тендерів АЕС за 2011р. У 2009-2010 р. власником акціонерного товариства було ТОВ «Управляюча компанія «ЄПБ», співзасновниками котрої був Гарегін Арутюнов, на той час народний депутат від БЮТ (2007-2012). З кінця 2010 р. одноосібним власником «ДОЦ УБ РАЕС» лишився Охрімчук, статутний фонд складає 1 млн грн., за останні шість років тендерів «Енергоатому» не вигравала, єдині торги, які вона виграла за цей період – будівництво відпочинкового комплексу (амфітеатру) в смт Східниця за 3,92 млн грн. у травні цього року.

Будівлю реконструюють для розміщення в ній штабу військової частини та створення умов для проведення навчання особового складу. Роботи фінансують коштом «Енергоатому». Проектом передбачена реконструкція перегородок, сходів, сходових клітин, даху, заміна вікон і дверей, прокладання тепломережі, водопроводу й каналізації. На участь у тендері подавалися шість компаній, чотири були відхилені через низку причин, у тому числі за невідповідність набору ліцензій. Єдиними конкурентами лишилися «ДОЦ УБ РАЕС» і ТОВ Промислова група «Антикорбудсервіс», Анатолія Сухинюка, депутата Львіської облради від БЮТ.

Рівне нську компанію «ДОЦ УБ РАЕС» заснували у 2005 р. Григорій Охрімчук і приватне ЗАТ «Управлiння будiвництва Рiвненської АЕС». Акціонерне товариство засновувала низка фізосіб, серед яких Василь Пасєка – колишній головний інженер УКБ ВП «Рівне нська АЕС», на цій посаді він фігурує в протоколах тендерів АЕС за 2011р. У 2009-2010 р. власником акціонерного товариства було ТОВ «Управляюча компанія «ЄПБ», співзасновниками котрої був Гарегін Арутюнов, на той час народний депутат від БЮТ (2007-2012).

З кінця 2010 р. одноосібним власником «ДОЦ УБ РАЕС» лишився Охрімчук, статутний фонд складає 1 млн грн., за останні шість років тендерів «Енергоатому» не вигравала, єдині торги, які вона виграла за цей період – будівництво відпочинкового комплексу (амфітеатру) в смт Східниця за 3,92 млн грн. у травні цього року.

Наші гроші