"Самозванець!" - "Сам самозванець!" Приблизно в такому дусі триває боротьба за директорське крісло Рівненського ливарного заводу. На підприємстві вже третій день чергують бійці "Беркута", і досі це єдина реакція правоохоронців на бійку, яка була там цього понеділка. Було це спробою захоплення ливарного чи поновленням законного права - висновків немає досі. Юліана Тет вивчала ситуацію.

Одна голова - добре, а дві - краще. На Рівне нському ливарному заводі такий принцип явно не спрацьовує. Підприємство продовжує потерпати від двовладдя Валеріїв - Канського та Марчука. Та й вони самі це прекрасно розуміють.

Факт рейдерського захоплення 5 жовтня ливарного заводу Валерій Марчук заперечує. Як і те, що "під гарячу руку" потрапила фінансовий директор піжприємства.

Натомість, Валерій Канський наголошує: істерія була чи ні - з'ясують правоохоронці.

А от понеділкові події на заводі Валерій Канський називає зрадою. Зрадою начальника внутрішньої охорони заводу Олександра Музичка, який, за його словами, "продався за копійки".

Головний охоронець ливарного, у свою чергу, все спростовує і запевняє: працює на законного керівника. А колишнього начальника звинувачує у незаконному розпродажі майна заводу.

Валерій Канський з відповіддю не затримався - злочинцем називає голову наглядової ради акціонерів Іллю Кошкіна.

Втім, підтвердження таких заяв у Канського немає. Тим часом, Ілля Кошкін зауважує, що диверсію на заводі готує саме Валерій Канський. З допомогою охоронної служби "Тайфун".

Що ж до правоохоронців, то вони й досі жодних коментарів не дають. Хоча бійці "Беркута" вже третю добу перебувають на території заводу. Працівники ж на камеру говорити бояться. Неофіційно кажуть: втомились від міжусобиць керівництва. Для них головне одне - аби робота була і зарплату платили.