У Рівному також вирішили ввести певні обмеження на розваги на час проведення антитерористичної операції на сході України.

Так, на розгляд виконкому Рівного, засідання якого планується на 12 серпня, внесли проект рішення "Про заборону використання піротехнічних засобів на території міста Рівного".

"Відповідно до Законів України "Про місцеве самоврядування в Україні", "Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення" із змінами та доповненнями, у зв’язку із складною ситуацією у державі, враховуючи звернення громадських організацій та мешканців міста, виконавчий комітет Рівне нської міської ради вирішив:

1. Заборонити використання піротехнічних засобів (салютів, феєрверків) на території міста до моменту завершення антитерористичної операції.

2. Управлінню торгівлі, громадського харчування та побутового обслуговування (І. Остапенко) провести роз’яснювальну роботу з суб’єктами господарської діяльності, що здійснюють її в галузі ресторанного господарства, щодо неухильного виконання п.1 цього рішення.

3. Відповідальність за виконання рішення покласти на суб’єктів господарювання закладів ресторанного господарства.

4. Відділу інформаційно-аналітичного забезпечення (О. Лопачук) оприлюднити рішення у засобах масової інформації.

5. Контроль за виконанням рішення доручити начальнику МВ УМВС України в Рівне нській області Р. Мельнику, а організацію виконання – заступнику міського голови С. Васильчуку", – йдеться у проекті рішення.