Терористи продовжують передислокацію та підсилення своїх угруповань, йдеться у повідомленні прес-центра АТО.

За даними силовиків, через контрольовані бойовиками ділянки кордону зі сторони Російської Федерації продовжується постачання озброєння та військової техніки, а також живої сили.

Тим часом бойовики продовжують терор місцевого населення з метою не допустити акцій спротиву. Основним місцем дислокацій терористичних угруповань залишаються великі міста сектору, зокрема, Донецьк. Ситуація там залишається напруженою.

Зазначається також, що посилюються протиріччя між підрозділами самопроголошеної "ДНР", а саме батальйону "Русская православная армия" з батальйоном "Восток".

"Бойовиків батальйону "Русская православная армия" звинувачують у мародерстві, а також в ухиленні від безпосередньої участі у бойових діях. Відмічається зниження активності незаконних збройних формувань", - зазначається у повідомленні.

Однак у прес-центрі АТО зауважують, що разом з тим відмічається активізація діяльності розвідувально-диверсійних груп бойовиків, які пройшли відповідну підготовку щодо проведення терористичних актів.

Джерело: ТСН