День журналіста України.

Іменини святкують: Іван, Мелетій, Микита, Семен, Серапіон, Степан (Стефан), Федір

Символ дня — Фонтан. У цей день можна починати нові справи, особливо довгострокові проекти, започатковувати нові традиції. Добре закладати фундамент при будівництві нового будинку й будь-який інший фундамент, підставу, базу проекту або справи. День успішний для бізнесу, особливо сімейного. Дуже добре в цей день зареєструвати підприємство або фірму, подати рекламу в засоби масової інформації.

День зміцнення будинку, родини, традицій, пожертвувань й альтруїстичної, доброчинної діяльності, день перетворення внутрішньої природи й захисту справедливості.

Кращий день для примирення, якщо ви з кимсь у сварці.

Цього дня рекомендується утриматися від стрижки, тому що це притягне до вас хвороби.

Секс у цей день повинен бути святковим, вишуканим. Це найбільш удалий час для зачаття дитини.

Дозвілля

Кінопалац „Україна”

„На межі майбутнього”, „Сусіди”, „Чаклунка”, „Люди Ікс: Дні минулого майбутнього” Кіноцентр “Ера”

„Усе й одразу”, „Сусіди” „Чаклунка”, „Люди Ікс: Дні минулого майбутнього”, „Комашки. Пригода у Долинi Мурах”

ЗЛАТА ПЛАЗА – фотовиставка „Пузата мама 2014”

Щілина, галерея сучасного мистецтва - Художня виставка "Дослідження тілесності та чуттєвості"

Євро-Арт –виставка „Реальність та буденність”

Рівне нський міський палац дітей та молоді – фотовиставка „Body Solo”

Чайка, торгово-розважальний центр – справжній український цирк „Олімп”

ПОГОДА

ніч +12...+14, ясно

ранок +17...+19, ясно

день +22...+24, хмарно, дощ, гроза

вечір +18…+20, похмуро, дощ

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) –цей день варто присвятити вдосконаленню професійних навичок. У другій половині дня уникай спілкування з керівництвом, ти можеш потрапити під гарячу руку. Колеги можуть використовувати твої ідеї і втілити їх у життя раніше за тебе. Увечері можуть виникнути проблеми з сусідами, старайся уникнути конфлікту.

Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) - варто навести порядок на робочому місці. Ти зможеш отримати схвалення керівника. У другій половині дня намагайся не втручатися в розбіжності колег. Не варто ризикувати фінансами, це може призвести до великих втрат. Увечері доведеться брати участь у вирішенні проблем родичів.

Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – початок дня буде конфліктним і напруженим, варто обмежити спілкування з незнайомими особами. Керівник може провести перевірку, в результаті якої виявляться недоліки. У другій половині дня ти отримаєш важливу інформацію від старих партнерів. Перш ніж приймати рішення, варто зважити всі „за” і „проти”.

Р а к (22.06 - 22.07) – вранці можуть виникнути складнощі по дорозі на роботу. Колеги можуть вороже поставитися до твоїх ідей, уникай конфліктів. У другій половині дня не варто звертати увагу на дрібні побутові подразники, ти можеш спровокувати сварку. Займися розробкою нової стратегії дій, щоб поліпшити результати.

Л е в (23.07 - 23.08) – сьогодні доведеться вступити в активну боротьбу зі своїми недоброзичливцями. Тобі потрібно об'єднати зусилля з однодумцями, щоб подолати виниклі перешкоди. У другій половині дня не слід втручатися в інтриги колег. Увечері тобі доведеться затриматися на роботі, щоб завершити розпочаті справи.

Д і в а (24.08 - 23.09) - перша половина дня ідеально підходить для переговорів з новими партнерами і підписання довгострокових договорів. Використовуй свою чарівність, щоб досягти потрібного рішення від впливової особи. У другій половині дня уникай розбіжностей з колегами. Увечері приділи увагу своєму обранцеві.

Т е р е з и (24.09 - 23.10) - у першій половині дня вирішення фінансових питань буде ускладнено. Тобі варто навести порядок у документації і написати всі необхідні звіти. У другій половині дня старайся приділити більше уваги побудові спільних планів та розробці нових ідей. Робота в команді допоможе поліпшити твої результати без особливих зусиль.

С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – день ефективний для реалізації нових ідей. Тобі доведеться докласти більше зусиль, щоб переконати керівника у прийнятті потрібного рішення. У другій половині дня на тебе чекає важлива зустріч із партнерами, які сприятимуть розвитку нового напрямку. Намагайся відразу розставити всі крапки над «і».

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – сьогодні тобі доведеться відстоювати свої інтереси і боротися з конкурентами. Намагайся діяти швидко і довіряти своєму професійному чуттю і життєвому досвіду. У другій половині дня можуть виникнути складнощі у спілкуванні з керівництвом. Не варто сперечатися, будь мудріше.

К о з е р і г (23.11 - 21.12) – початок дня буде насиченим великою кількістю зустрічей і нових ділових контактів. Не варто судити людей за їх словами, зверни увагу на їхні досягнення і результат дій. У другій половині дня вирішення фінансових питань буде вдалим. Тобі потрібно відмовитися від спілкування з людьми, які негативно мислять.

В о д о л і й (21.01 - 18.02) - у першій половині дня можуть виникнути складнощі з отриманням коштів і невирішені фінансові питання. У другій половині дня старайся стримувати свій гнів і негативні емоції, щоб уникнути проблем із керівництвом. Увечері тобі варто розслабитися і відволіктися від усіх турбот, щоб зняти втому.

Р и б и (19.02 - 20.03) – сьогодні тобі потрібно зосередитися на вирішенні фінансових питань. Використовуй старі ділові зв'язки, щоб вирішити виниклі проблеми. У другій половині дня ти отримаєш пропозицію від своїх конкурентів. Не варто приймати однозначних рішень, візьми час для серйозних роздумів.