Всесвітній день охорони навколишнього середовища.

Іменини святкують: Адріан, Андрій, Василь, Генадій, Давид, Данило, Дмитро, Іван, Гнат, Ісай, Касіян, Костянтин, Леонтій, Михайло, Микита, Олександр, Петро, Роман, Сильвестр, Федір, Яків.

Символ дня - Вогонь. Це день покаяння, очищення й перетворення. День самовдосконалення, відродження, спалювання минулих помилок.

Гарний день для поїздок і подорожей, відряджень і переїздів. Приносить удачу людям, готовим ризикувати й жертвувати собою заради справи.

День трансформації енергії й всебічного перетворення, очищення й омолодження організму.

Можуть бути порушення й збої в роботі нервової системи. Сприятливо починати справи.

Найідеальніший час для поклоніння вогню. Необхідно обережно і шанобливо з ним поводитись.

Стрижка буде притягувати до вас довголіття, гарне здоров'я й зробить ваше життя гідним в очах навколишніх (хоча й не відразу, але в найближчі місяці). Секс цього дня не рекомендується.

Дозвілля

Кінопалац „Україна”

„На межі майбутнього”, „Сусіди”, „Чаклунка”, „Люди Ікс: Дні минулого майбутнього” Кіноцентр “Ера”

„Чаклунка”, „Люди Ікс: Дні минулого майбутнього”, „Комашки. Пригода у Долинi Мурах”

ЗЛАТА ПЛАЗА – фотовиставка „Пузата мама 2014”

Щілина, галерея сучасного мистецтва - Художня виставка "Дослідження тілесності та чуттєвості"

Євро-Арт –виставка „Реальність та буденність”

Драмтеатр – „Та не однаково мені”

ПОГОДА

ніч +10...+12, ясно

ранок +14...+16, хмарно

день +20...+22, малохмарно

вечір +16…+18, ясно

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – у першій половині дня намагайся не відволікатися від важливої справи на непотрібні дрібниці. У другій половині дня можуть виникнути додаткові перешкоди, пов'язані з фінансовими питаннями. Увечері старайся не перевтомлюватися і уникати фізичних навантажень, твій організм потребує відпочинку.

Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) - сьогодні варто приділити більше уваги роботі з документацією. Перешкоди, створені конкурентами, можуть призвести до додаткових витрат. У другій половині дня ти отримаєш вигідну пропозицію від старих партнерів. Не варто упускати вдалий момент, використовуй кожну можливість, щоб збільшити прибуток.

Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – у першій половині дня твоя неуважність може призвести до фінансових втрат. Не варто звертати уваги на провокації з боку опонентів, роби свою справу. У другій половині дня стосунки з партнерами будуть напруженими. Увечері не варто сперечатися з родичами старшого покоління.

Р а к (22.06 - 22.07) – сьогодні варто зайнятися плануванням і розробкою стратегії успішних дій. Твої союзники можуть відмовитися від виконання поставлених завдань, що призведе до втрат. Намагайся проявити поблажливість і спокій, щоб ухилитися від можливого конфлікту. Увечері тобі потрібно приділити увагу вирішенню сімейних питань.

Л е в (23.07 - 23.08) – початок дня буде конфліктним і принесе багато складнощів, з якими важко буде впоратися. Постарайся не втручатися в плітки та інтриги колег. Тобі потрібно відкласти підписання важливих документів, щоб уникнути ризиків. Увечері обов'язково приділи увагу профілактиці хронічних захворювань.

Д і в а (24.08 - 23.09) - сьогодні ти зможеш вирішити кілька важливих питань завдяки заступництву впливової особи. Використовуй старі ділові контакти, щоб виконати поставлені завдання. У другій половині дня займися аналізом статистики, щоб розібратися в справах. Увечері на тебе чекає несподівана зустріч зі старим другом.

Т е р е з и (24.09 - 23.10) - цей день варто присвятити роботі з документами та аналізу своїх недоліків у роботі. Намагайся не поспішати у прийнятті важливих рішень, зважуй кожен свій крок. У другій половині дня можуть виникнути складнощі у вирішенні фінансових питань. Увечері спробуй розслабитися за допомогою водних процедур і масажу.

С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – у першій половині дня тобі варто проаналізувати свої дії, щоб розробити успішну стратегію. Партнери запропонують об'єднатися для досягнення важливої мети. У другій половині дня вдалий час для публічних виступів. Ти отримаєш пропозицію від конкурентів, яка принесе прибуток. Увечері варто зустрітися з друзями.

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – вранці тобі варто обмежити спілкування з особами, які провокують конфлікти. Будь уважніше при заповненні документів і підписанні важливих договорів. У другій половині дня можуть виникнути проблеми в діалозі з партнерами. Увечері проблеми родичів можуть забрати багато часу і нервів.

К о з е р і г (23.11 - 21.12) – сприятливий день для навчання та освоєння нових професійних навичок. Тобі варто подбати про вирішення питань зі старими партнерами. У другій половині дня ти отримаєш важливу інформацію. Сміливо можеш ризикувати, щоб отримати потрібний тобі результат. Увечері відвідай родичів старшого покоління.

В о д о л і й (21.01 - 18.02) - цей день сприятливий для відновлення старих ділових контактів. Тобі потрібно зосередитися на вирішенні важливих питань і не відволікатися на дрібниці. У другій половині дня стережись інтриг своїх опонентів. Увечері твій партнер може спровокувати конфлікт на ґрунті ревнощів, стримуй себе.

Р и б и (19.02 - 20.03) – на початку дня твої колеги можуть відмовитися від виконання своїх зобов'язань. Будь уважніше в діалозі з новими партнерами, існує ризик обману. У другій половині дня можуть виникнути розбіжності з керівником. Тобі варто змінити свою поведінку і вчитися працювати в команді. Увечері можуть завітати гості.