Міжнародний день безневинних дітей - жертв агресії.

Іменини святкують: Володимир.

Символ дня — Роза вітрів. День зміни, переходу від першої до другої фази. Дні переходу між фазами завжди складні, тому що змінюються енергетичні стани.

Це день роботи зі стихіями й вербальної магії, тобто магії слова. У цей день краще промовчати, ніж збрехати, сказати грубе слово або побажати кому-небудь поганого. Одним лише словом можна несвідомо вплинути на іншу людину. Можна отримати хворобу горла, голосових зв'язок або дихальних шляхів. Ці органи дуже чутливі цього дня. Потрібно стежити за своєю мовою, уникати лайок і звільнятися від слів-паразитів.

Cтрижка волосся цього дня притягне до вас сварки й позови, можливий конфлікт із начальством або (ще гірше!) з коханою людиною. В сексі головне правило цього дня — більше слів про кохання, не скупіться на взаємні компліменти.

День сприятливий для хірургічних операцій.

Дозвілля

Кінопалац „Україна”

„Комашки”, „Чаклунка”, „Люди Ікс: Дні минулого майбутнього”, „ Ґодзілла” Кіноцентр “Ера”

„Малефисента”, „Люди Ікс: Дні минулого майбутнього”, „Комашки. Пригода у Долинi Мурах”, „Ґодзілла”

ЗЛАТА ПЛАЗА – фотовиставка „Пузата мама 2014”

Щілина, галерея сучасного мистецтва - Художня виставка "Дослідження тілесності та чуттєвості"

Євро-Арт –виставка „Реальність та буденність”

Айвенго – „Co.mix”

Щілина, галерея сучасного мистецтва – „Дослідження тілесності та чуттєвості”

Рівне нська обласна універсальна наукова бібліотека – курси „Fri English Club”

ПОГОДА

ніч +11...+13, хмарно, дощ

ранок +12...+14, похмуро, дощ

день +16...+18, хмарно, дощ, гроза

вечір +15…+17, малохмарно, дощ

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – сьогодні старайся не напружувати зір. Твоя нервова система виснажена, потрібно вжити заходів, щоб уникнути неприємних наслідків. У другій половині дня будь уважніше при заповненні документів. Увечері далекі родичі можуть завдати клопоту, постарайся відмовитися від участі у вирішенні чужих сімейних проблем.

Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) - від далеких поїздок за кермом варто утриматися, існує ризик аварійної ситуації. У другій половині дня ти зможеш завершити розпочатий проект і отримати схвалення керівника. Заздрість недоброзичливців може викликати незначний конфлікт у колективі. Намагайся утриматися від обговорення своїх нових ідей і розробок.

Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – сьогодні тобі доведеться багато працювати, щоб досягти поставленої мети. Партнери можуть потребувати кардинальних змін у договорі про співпрацю. Слід відмовитися від ведення проектів, які не приносять прибуток. Увечері можуть виникнути складнощі у спілкуванні з сусідами.

Р а к (22.06 - 22.07) – день принесе гарні зміни, сприятливо зайнятися працевлаштуванням або отримати нові посадові повноваження. Треба вчитися працювати в команді, інакше твої показники будуть знижуватися. У другій половині дня стережися шахраїв, які пропонують фінансові авантюри. Увечері варто зайнятися духовною роботою над собою.

Л е в (23.07 - 23.08) – у першій половині дня партнери можуть порушити свої домовленості, що призведе до втрат. Не варто приховувати проблеми від керівника, це лише погіршить ситуацію. Стримуй свої емоції і знайди правильні слова, щоб нікого не образити. Увечері можуть виникнути проблеми з фінансами, намагайся не позичати гроші.

Д і в а (24.08 - 23.09) - на початку дня тобі варто приділити увагу монотонній роботі, яку ти не любиш. Заверши всі розпочаті дії, щоб відзвітувати перед керівництвом. У другій половині дня старайся уникати спілкування з опонентами, щоб уникнути конфлікту. Тобі потрібно зібрати союзників, щоб поліпшити результати своєї праці.

Т е р е з и (24.09 - 23.10) - перша половина дня буде конфліктною, що призведе до великого емоційного потрясіння. Тобі варто звернути увагу на плани конкурентів, щоб не залишитися позаду. У другій половині дня обговори з керівником свої розробки. Саме від твого вміння переконувати залежить результат важливих переговорів.

С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – варто подбати про вирішення питань, пов'язаних із побудовою ділових стосунків. Обирай тих партнерів, з якими тобі буде комфортно в особистісному плані. У другій половині дня не слід турбуватися про дрібні недоліки, колеги допоможуть впоратися. Використовуючи креативні ідеї, ти зможеш швидко покращити своє матеріальне становище.

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – у першій половині дня старайся уникати контакту з керівником, інакше потрапиш під гарячу руку. Не варто критикувати своїх колег, краще працюй зі своїми недоліками. У другій половині дня ти зможеш отримати схвалення з боку впливової особи. Зроби ставку на старі ділові контакти, і ти впораєшся з будь-якою проблемою.

К о з е р і г (23.11 - 21.12) – початок дня буде особливо вдалим для вирішення фінансових питань. У другій половині дня постарайся завершити розпочаті справи і вияви максимальну уважність при підписанні документів. Старі ділові партнери запропонують відновити співпрацю. Не варто поспішати у прийнятті рішення, роби так, як тобі вигідно.

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – ти зможеш надолужити згаяне завдяки допомозі керівника. Відстоюючи свої ідеї, використовуй минулий досвід перемог. У другій половині дня тобі доведеться багато працювати, щоб вирішити важливу задачу, поставлену керівництвом. Не варто халатно ставитися до роботи, інакше виникнуть додаткові фінансові проблеми.

Р и б и (19.02 - 20.03) – вранці стережися шахраїв у місцях масового скупчення народу. Пам'ятай, що гроші не можуть виникати з повітря і без особливих труднощів. У другій половині дня варто перенести важливі переговори через можливі перешкоди. Тобі потрібно прислухатися до поради керівника та ухилитися від будь-яких конфліктних ситуацій.